Recent Post

Νέα ενημέρωση στο FLV Media Player για Windows 8

Δευτέρα 8 Απριλίου 2013

Υπάρχουν πολλά video players διαθέσιμα στην πλατφόρμα Windows 8, αλλά μερικά από αυτά δεν διαθέτουν υποστήριξη για FLV, κάτι που εξηγεί γιατί  τόσοι πολλοί άνθρωποι περιμένουν μια επίσημη έκδοση του VLC.
Το FLV Media Player, από την άλλη πλευρά, είναι μια πολύ απλή λύση για να ανοίξετε αρχεία FLV, χωρίς να αφήσετε το Modern UI, προσφέροντας μια εντελώς βελτιστοποιημένη λύση για τις οθόνες αφής και τα εύκολα στη χρήση χαρακτηριστικά.
Το interface είναι αρκετά απλό και επικεντρώνεται στην συνεχή ροή περιεχομένου, έτσι ώστε να μπορείτε γρήγορα να κάνετε παύση και επανεκκίνηση της αναπαραγωγής ενός φορτωμένου αρχείου.
Όπως μπορείτε να καταλάβετε από το όνομα του προγράμματος, το FLV Media Player στοχεύει ειδικά σε μορφές αρχείων FLV, έτσι δεν υποστηρίζονται άλλες επεκτάσεις. Αυτή η νέα έκδοση έρχεται με πολλές διορθώσεις και βελτιώσεις στην απόδοση, έτσι ώστε η συνολική εμπειρία να είναι ταχύτερη σε οποιαδήποτε έκδοση των Windows 8.
Κάντε κλικ εδώ για να δείτε τη σελίδα του καταστήματος των Windows για το FLV Media Player για τα Windows 8, στον browser σας.

Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template| Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TestingMetros - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger