Recent Post

Πώς θα μοιάζουν τα gadgets σας σε 100 χρόνια;

Δευτέρα 22 Απριλίου 2013


Η αλήθεια είναι πως μερικά από τα αντικείμενα των περασμένων δεκαετιών “γερνάνε” με αρκετά χαριτωμένο τρόπο. Όπως, ας πούμε, κάποιες από τις προτάσεις της Braun ή της Apple.Όσο, όμως, κι αν το design σε αρκετές περιπτώσεις παραμένει διαχρονικό, δε συμβαίνει το ίδιο με τα πραγματικά αντικείμενα τα οποία είναι αρκετά δύσκολο να μην επηρεαστούν από τις συνθήκες του περιβάλλοντος και είναι σπάνιο να μείνουν σε καλή κατάσταση σε 100 χρόνια από σήμερα για παράδειγμα. Σκεφτείτε αντίστοιχα συσκευές που έχουν κατασκευαστεί πριν τον Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο και πόσο δύσκολο είναι να τις βρείτε σήμερα αλώβητες από το χρόνο.
Μπορεί να “πονέσει” η καρδιά σας βλέποντας τις φωτογραφίες του θέματος, έχει όμως το ενδιαφέρον του να δείτε τον τρόπο που ο Maico Akiba έχει φωτογραφίσει συσκευές δείχνοντας πώς θα είναι σε 100 χρόνια από σήμερα. Σκουριασμένες και καλυμμένες με βρύα, πολλές φορές αναγνωρίζονται με δυσκολία, όπως μπορείτε να διαπιστώσετε. Και για ακόμη μεγαλύτερη ποικιλία αντικειμένων (από ρούχα έως μηχανήματα αυτόματης πώλησης) μπορείτε να ρίξετε μία ματιά εδώ.
iphone-100years
ipod-100years-02
lomo-100years
polaroid-100years

keyboard-100years
mouse-100years
nokia-100years
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template| Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TestingMetros - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger