Recent Post

Sony: Τα launch games του PS4 θα είναι περισσότερα από ποτέ

Παρασκευή 26 Απριλίου 2013


Παλαιότερα οι εταιρείες είχαν περιθώριο να βγάζουν νέες κονσόλες χωρίς πολλά και καλά παιχνίδια στην αρχή, καθώς ένα μεγάλο ποσοστό αρχικών πωλήσεων ήταν δεδομένο. Στην εποχή μας, όμως, με την προβληματική οικονομία και τον ανταγωνισμό από smartphones/tablets, οι νέες κονσόλες πρέπει να καταφέρουν να πείσουν από τη στιγμή που βγαίνουν στην αγορά. Αυτός ακριβώς είναι ο στόχος της Sony με το PS4. 

Σύμφωνα με τον αρχιτέκτονα της κονσόλας Mark Cerny, το PS4 θα έχει το πιο δυνατό λανσάρισμα στην ιστορία των PlayStation, με την έννοια ότι τα launch games θα είναι περισσότερα από κάθε άλλη φορά. Πάντως, η Sony δεν φημίζεται γι αυτό το θέμα, και το PS Vita είναι η πρώτη κονσόλα της που είχε δυνατό σύνολο launch games. Όμως τα πράγματα με το PS4 είναι απείρως πιο εύκολα, λόγω των third-party τίτλων. Και μόνο το γεγονός ότι (εκτός απροόπτου) θα μπορούμε να τσιμπήσουμε PS4 με Battlefield 4, Watch Dogs ή Assassin's Creed 4 ας πούμε, είναι πρωτοφανές. Εσείς πάτε για PS4; Τί βλέπετε να τσιμπάτε στο λανσάρισμα;

Game20
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template| Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TestingMetros - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger