Recent Post

Tab Connect Me :Δύο νέα Αndroid tablets με δέκτη τηλεόρασης!

Κυριακή 21 Απριλίου 2013

KLM-18GR και TS-713K KIDS...
Δύο νέα Andoid tablets κυκλοφορούν σύντομα στην Ελλάδα,τα Tab Connect Me KLM-18GR και TS-713K KIDS.
Το KLM-18GR με οθόνη 7'', ισχυρό επεξεργαστή 1GHz, λειτουργικό Android 4.0 Ice Cream Sandwich και 1GB/8GB αποθηκευτικό χώρο, GPS με ενσωματωμένο σύστημα πλοήγησης, ενσωματωμένο Δέκτη DVB-T για να παρακολουθείτε ψηφιακή τηλεόραση παντού και Wi-Fi.
Το Connect Me TS-713K έχει ενσωματώσει και το παιδικό Mofing Kids SW, με το οποίο έχετε την δυνατότητα της εγκατάστασης μιας πολύ μεγάλης ποικιλίας δωρεάν εφαρμογών, που περιλαμβάνει περισσότερα από 1000 applications ειδικά σχεδιασμένα για παιδιά, όπως παιχνίδια, εκπαιδευτικά, βίντεο, παραμύθια, ξένες γλώσσες.
Διαθέτει επεξεργαστή 1 GHz A13 (Cortex A8) και 512ΜB/4GB αποθηκευτικό χώρο, ειδικής σχεδίασης rubber προστασίας σε κόκκινο χρώμα με πλήρη γονικό έλεγχο στην λειτουργία της, ιδανικό για τους μικρούς μας φίλους....
Τα δύο μοντέλα κοστίζουν κάτω από 200 ευρώ και μέχρι το τέλος του μήνα θα βρίσκονται στα καταστήματα της χώρας για όλους τους ενδιαφερόμενους...
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template| Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TestingMetros - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger