Recent Post

Σε 23 μήνες φυλάκισης καταδικάστηκε το πέμπτο μέλος της πειρατικής ομάδας Imagine

Σάββατο 13 Απριλίου 2013


Το πέμπτο μέλος της γνωστής πειρατικής ομάδας του BitTorrent, IMAGiNE, καταδικάστηκε σύμφωνα με πληροφορίες σε 23 μήνες φυλάκισης σε ομοσπονδιακή φυλακή.
Επιπλέον ο Javier Ferrer, τέθηκε για τρία χρόνια σε εποπτεία και κλήθηκε να πληρώσει το ποσό των $15,000. Υπενθυμίζεται ότι ο αρχηγός της ομάδας, ο Jeramiah Perkins καταδικάστηκε σε πέντε χρόνια φυλάκισης τον περασμένο Ιανουάριο.

Σε Δελτίο Τύπου, το Υπουργείο Δικαιοσύνης κατονόμασε την ομάδα IMAGiNE, ως υπαίτια για την διαδικτυακή διάθεση ταινιών μέσω του BitΤorrent. Η δραστηριότητα της ομάδας έλαβε χώρα μεταξύΣεπτεμβρίου 2009 και Σεπτεμβρίου 2011 κατά την οποία παρανόμως πραγματοποιούσαν εγγραφή ταινιών σε βιντεοκάμερα.

Κάποια μέλη ήταν επιφορτισμένα με την διαδικασία της εγγραφής της εικόνας και κάποια άλλα με την εγγραφή του ήχου. Παράλληλα με την κατάλληλη επεξεργασία των αρχείων διαμοίραζαν τα release που προέκυπταν και τα οποία έφεραν το όνομά τους, μέσω του διαδικτύου. Δημοφιλής κυκλοφορίες της ομάδας είναι τα The Men Who Stare At Goats, Avatar και Clash of the Titans.

Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template| Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TestingMetros - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger