Recent Post

2,6 δις αποστολές ARM-based τσιπ το πρώτο τρίμηνο του 2013, αύξηση κερδών για την ARM

Τετάρτη 24 Απριλίου 2013


Η βρετανική εταιρία συνεχίζει το πρώτο τρίμηνο του 2013 την ίδια θετική πορεία που διέγραψε στο τελευταίο τρίμηνο του 2012 καταγράφοντας αύξηση 26% στα καθαρά κέρδη της σε σχέση με την ίδια περίοδο πριν από ένα έτος. Η ARM είναι πλεον πασίγνωστη για τα χαμηλής κατανάλωσης τσιπ που ενσωματώνονται σε smartphones, mobile computing, ψηφιακές τηλεοράσεις, ενώ τα τελευταία της προϊόντα ARMv8, Mali και big.LITTLE computing της επιτρέπουν μεγαλύτερα περιθώρια κέρδους.
Συνολικά 2,6 δισεκατομμύρια ARM-based τσιπ έχουν βρει το δρόμο τους σε διάφορα τεχνολογικά προϊόντα το πρώτο τρίμηνο του 2013, αύξηση 35% σε σχέση με τα αντίστοιχα δεδομένα του πρώτου τριμήνου του 2012, με το ενσωματωμένο hardware να παρουσιάζει υγιή αύξηση της τάξης του 50%. Οι επεξεργαστές γραφικών Mali τα πήγαν ακόμα καλύτερα με των αριθμό των αποστολών να είναι πενταπλάσιος σε σχέση με πέρυσι.

Ο απερχόμενος διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας, Warren East, σημειώνει ότι "ακόμα και χαμηλού κόστους έξυπνες συσκευές μπορούν να περιέχουν πολλαπλά ARM-based τσιπ" ενώ με καινούριους συμμάχους όπως την AMD η καλή πορεία της εταιρίας ενδέχεται να συνεχιστεί.


 Site: engadget via insomnia
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template| Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TestingMetros - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger