Recent Post

Με οθόνη 5 ιντσών Full HD θα κυκλοφορήσει το Optimus G Pro στην Ιαπωνία!

Σάββατο 6 Απριλίου 2013


Όπως πιθανόν θα γνωρίζετε και από το ολιγόλεπτο hands-on που είχαμε πραγματοποιήσει στο Mobile World Congress, η “διεθνής” έκδοση του κορυφαίου Optimus G Pro της LG, διαθέτει οθόνη 5,5 ιντσών ανάλυσης 1920×1080 pixels. Στην χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου ωστόσο, το Optimus G Pro που θα κυκλοφορήσει από την NTT Docomo, διαθέτει οθόνη 5 ιντσών όμοιας ανάλυσης, τύπου IPS LCD.
Στο εσωτερικό του, διαθέτει το Qualcomm Snapdragon 600 SoC, 2GB RAM και 32GBμνήμης. Στην “πλάτη” του φέρει 13 Megapixels camera, όμοια με αυτή της “διεθνούς” έκδοσης, καθώς και μπαταρία 3000mAh.

Στην Ιαπωνική ωστόσο έκδοση, η μπαταρία δεν είναι αφαιρούμενη. Για να μπορέσει η εταιρεία να “χωρέσει” όλα όσα διαθέτει το Optimus G Pro, στο σώμα ενός… Optimus G επί της ουσίας, αναγκάστηκε να “θυσιάσει” λίγο την κομψότητα και να αυξήσει το πάχος της συσκευής, στα 9,9mm. Οι διαστάσεις της είναι 139 x 70 x 9,9 mm. Τρέχει Android 4.1.2 Jelly Bean και βεβαίως φέρει τις βελτιώσεις του νέου UI της LG με τα QSlide, QNote κ.α.
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template| Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TestingMetros - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger