Recent Post

Αφιέρωμα | 9 ταινίες δράσης που μπορείς να δεις με την παρέα σου!

Σάββατο 20 Απριλίου 2013

Είναι ωραίο να βλέπεις ταινίες με την παρέα σου το δύσκολο σημείο της υπόθεσης είναι να διαλέξεις την κατάλληλη ταινία. Όσο περισσότερα άτομα υπάρχουν στην παρέα τόσο πιο δύσκολο είναι η σωστή επιλογή της ταινίας. Στο παρακάτω άρθρο θα σας προτείνω τις 9 καλύτερες ταινίες δράσης που μπορείτε να δείτε με τους φίλους σας.

Δείτε την μυθική προσπάθεια του Περσέα εναντίον των Τιτάνων της εποχής. Στην ταινία συμμετέχουν οι: Sam Worthington, Liam Neeson και Ralph Fiennes.

Red Dawn



Επίκαιρη όσο ποτέ αυτή η ταινία περιγράφει την προσπάθεια μερικών έφηβων να απαλλαχθούν από την εισβολή της Νότιας Κορέας. Στην ταινία συμμετέχουν οι: Chris Hemsworth, Josh Peck και Josh Hutcherson.

Haywire



Μια ταινία του πολύ γνωστού σκηνοθέτη Steven Soderbergh, περιγράφει την απόλυτη εκδίκηση. Στην ταινία συμμετέχουν οι: Gina Carano, Michael Angarano, Ewan McGregor

The Expendables 2


Ο κύριος Τσερτς συγκεντρώνει και πάλι τους “Αναλώσιμους” για μια, κατά τα φαινόμενα, εύκολη δουλίτσα. Όταν όμως ένας δικός τους πέφτει στο πεδίο της δουλειάς, οι “Αναλώσιμοι” αποφασίζουν να εισχωρήσουν σε εχθρικό έδαφος

Skyfall



Η τελευταία ταινία του Daniel Craig στον ρόλο του πιο διάσημου πράκτορα στον κόσμο, James Bond.

Total Recall



Ένα «remake» της ιστορικής ταινίας που σκηνοθετεί με μεγάλη επιτυχία ο Len Wiseman και συμμετέχουν οι: Colin Farrell, Kate Beckinsale kai Bryan Cranston.

Δείτε όλους σου υπερήρωες της Marvel να μάχονται σε μια ταινία με φανταστικά εφέ και πολύ δράση. Στην ταινία συμμετέχουν οι: Robert Downey Jr., Chris Evans και Scarlett Johansson.
Lockout

To Lockout είναι μια ταινία των James Mather και Stephen St. Leger. Ένας άνδρας προσφέρει την ελευθερία του για να σώσει την κόρη του προέδρου των Η.Π.Α, θα θα καταφέρει; Στην ταινία συμμετέχουν οι: Guy Pearce, Maggie Grace kai Vincent Regan.

Safe



Το «Safe» είναι μια ταινία του Boaz Yakin και πρωταγωνιστεί ο αγαπημένος μας Jason Statham. Στην ταινία θα βρείτε Ρώσικη μαφία, διεφθαρμένους αστυνομικούς και πολύ ξύλο!

Wrath of the Titans

neolaia
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template| Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TestingMetros - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger