Recent Post

Νέα Asus GTX 670 Mini, για φουλ επιδόσεις ακόμη και σε μίνι συστήματα

Κυριακή 14 Απριλίου 2013

Μία νέα κάρτα γραφικών παρουσίασε ηAsus με μικρές διαστάσεις αλλά υψηλές επιδόσεις, ειδικά για όσους έχουναπαιτήσεις αλλά περιορισμένο χώρο στοκουτί του υπολογιστή τους.

Η GeForce GTX 670 DirectCU Mini, όπως μαρτυρά η ονομασία της είναι "μίνι" σε διαστάσεις, αφού το μήκος της φτάνει μόλις τα 17 εκατοστά.

Ο ειδικός σχεδιασμός της καταφέρνει να περιορίσει το μήκος σε σχέση με τον βασικό σχεδιασμό τής Nvidia κατά 7 εκατοστά, για να χωρά σε κάθε σχεδόν κουτί που έχει περιορισμένο χώρο, σε… μικρού μήκους Home Theater PC, ακόμη και σε mini ITX κουτιά.  

Καταλαμβάνει χώρο 2 θέσεων επέκτασης όπως όλα τα μοντέλα της κατηγορίας της, και έχει εγκατεστημένα 2GB μνήμης DDR5.

Ειδική μελέτη και επανασχεδιασμός έχει γίνει από την Asus και στο σύστημα ψύξης, για να μην δημιουργηθούν προβλήματα υπερθέρμανσης.

Όσον αφορά στο κόστος, δεν υπάρχει ακόμη κάποια αναφορά από την εταιρεία, με δεδομένο όμως τον ειδικό χαρακτήρα της, αναμένουμε να διαμορφωθεί το λιγότερο ένα 10-15% πάνω από τα "κανονικά" μοντέλα.


e-pcmag
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template| Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TestingMetros - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger