Recent Post

Είναι ασφαλή τα δεδομένα στο κινητό σας τηλέφωνο?

Πέμπτη 11 Απριλίου 2013

Η Oracle δημοσίευσε τα αποτελέσματα μιας έρευνας σχετικά την άποψη των χρηστών για την ασφάλεια δεδομένων κατά τη χρήση ενός smartphone.
Η έρευνα με την ονομασία “Opportunity Calling: The Future of Mobile Communications – Take Two”, παραθέτει μερικά ενδιαφέροντα αποτελέσματα όπως, ότι οι χρήστες smartphones έχουν ορθή σκέψη σχετικά με την ασφάλεια των συσκευών τους.
Το 69% των χρηστών που πήρε μέρος στην έρευνα χρησιμοποιούσε smartphone. Το πιο ενδιαφέρον σημείο της έρευνας είναι ότι μόνο το 23% των χρηστών πιστεύει ότι τα δεδομένα της κινητής του συσκευής είναι ασφαλή.
Λαμβάνοντας υπόψη ότι η Δευτέρα 31/10 ήταν η τελευταία ημέρα του Μήνα Ευαισθητοποίησης Διαδικτυακής Ασφάλειας, είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρον να ακούμε ότι το μήνυμα σχετικά με την ασφάλεια των δεδομένων και των κινητών συσκευών έχει αφυπνίσει τους χρήστες, οι οποίοι πλέον συνειδητοποιούν την ελλειπή ασφάλεια των φορητών συσκευών τους.
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template| Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TestingMetros - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger