Recent Post

Στο Βατικανό κατεβάζουν πορνό με… ιδιαιτερότητες

Τρίτη 9 Απριλίου 2013

Δεν είναι εύκολο να ζει κανείς στη μικρότερη χώρα του κόσμου, το Βατικανό. Οι μόνιμοι κάτοικοι δεν ξεπερνούν τους 800 και είναι κομματάκι δύσκολο να βγεις «μπαρότσαρκα», να γνωρίσεις κόσμο και να εκτονωθείς… σεξουαλικά. Εδώ είναι που μπαίνει το λειτούργημα που επιτελεί το παγκόσμιο διαδίκτυο, η διέξοδος του κάθε μοναχικού ανθρώπου (μεταξύ άλλων).
Στην αναζήτηση που έκανε το Torrent Freak για τα δημοφιλέστερα πειρατικά downloads για τους κατοίκους αυτής της μικρής, πολύ μικρής και πολύ «θεϊκής» χώρας, το μάτι τους έπεσε σε ενδιαφέροντα ευρήματα. Αρχικά, οι ταινίες που κατεβάζουν δεν είναι και οι πιο τελευταίες, αλλά φαίνεται να έχουν ιδιαίτερη προτίμηση στις τηλεοπτικές σειρές. Kudos στους κατοίκους του Βατικανού που τους αρέσει η σειρά The Americans. Την θεωρούμε εξαίρετη.
Λίγο πιο κάτω στη λίστα όμως, εμφανίστηκαν και αυτά:
vatican2
Που σημαίνει πως οι «μόνοι-άνδρες-ψάχνουν» του Βατικανού, έχουν μερικές ιδιαιτερότητες στις σεξουαλικές τους προτιμήσεις.
Τι να πει κανείς…  Γούστα είναι αυτά
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template| Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TestingMetros - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger