Recent Post

Μάχη δημοτικότητας Dota 2 - League of Legends

Πέμπτη 18 Απριλίου 2013


Tα Dota 2 και League of Legends εξελίσσονται στους... αιώνιους των MOBA. Και τα δύο παιχνίδια είναι εξαιρετικά δημοφιλή, όμως ποιο παίζεται από περισσότερο κόσμο; Αυτό το ερώτημα, αυτή η πρώτη "μάχη" ξέσπασε τις τελευταίες μέρες λόγω μιας έρευνας της εταιρείας DFC Intelligence. 

Σύμφωνα με τις μετρήσεις της DFC Intelligence, κατά το πρώτο τρίμηνο του 2013, το Dota 2 ξεπέρασε τo League of Legends ως το πιο δημοφιλές παιχνίδι στο PC, σε Αμερική και Ευρώπη. Αν και το League of Legends παγκοσμίως παραμένει άπιαστο λόγω των ασιατικών αγορών, και αυτά τα στοιχεία για Αμερική και Ευρώπη αμφισβητούνται από πολλούς, συμπεριλαμβανομένης και της δημιουργού του LoL, Riot Games.

Η Riot έδωσε στη δημοσιότητα στοιχεία που δείχνουν ότι το League of Legends έχει πάνω από 500.000 ταυτόχρονους παίκτες μόνο στο EU West shard, ενώ η καλύτερη επίδοση της beta του Dota 2 είναι 325.879 ταυτόχρονοι παίκτες. Γενικώς, με το Dota 2 ακόμα σε beta, δύσκολο να έχει ξεπεράσει το League of Legends οπουδήποτε. Εσείς τί παίζετε, Dota 2 ή League of Legends; Ποιο είναι πιο δημοφιλές αλλά και ποιο είναι καλύτερο;

game20
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template| Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TestingMetros - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger