Recent Post

Η Electronic Arts διακόπτει την πρόσβαση σε τρία δημοφιλή παιχνίδια της στο Facebook

Τρίτη 16 Απριλίου 2013


Οι φανατικοί social gamers θα πρέπει να βρουν "υποκατάστατα" των Sims Social, SimCity Social και Pet Society,καθώς η ΕΑ τα "κατεβάζει" από το Facebook.

Μία ακόμη επιβεβαίωση της όχι και τόσο εντυπωσιακής πορείας του social gaming έρχεται από μια ιδιαίτερα σημαντική εταιρεία ανάπτυξης και παραγωγής παιχνιδιών, μετά τη Zynga και αρκετές άλλες μικρότερες.

Η ΕΑ λοιπόν ανακοίνωσε ότι διακόπτει την υποστήριξη και την πρόσβαση σε τρεις δημοφιλείς τίτλους της μέσω Facebook. Πρόκειται για τα προαναφερθέντα The Sims Social, SimCity Social και Pet Society, τα οποία έρχονται να προσθέτουν σε μια μακρά λίστα παιχνιδιών, τα οποία η Electronic Arts δεν υποστηρίζει για οικονομικούς και τεχνικούς λόγους.

Στην επίσημη ανακοίνωση αποδίδει ρητά το γεγονός στην πτώση του ενδιαφέροντος εκ μέρους των χρηστών, αν και συνεχίζει να υποστηρίζει άλλα παιχνίδια στο Facebook, όπως τους τίτλους της PopCap, Bejeweled Blitz, Solitaire Blitz και Plants vs. Zombies Adventures.
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template| Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TestingMetros - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger