Recent Post

Η ιστορία και τα χαρακτηριστικά του The Evil Within

Παρασκευή 19 Απριλίου 2013

Ο ντετέκτιβ Sebastian παρασύρεται σε ένα θανάσιμο κόσμο
 Η Bethesda Japan δημοσίευσε τις πρώτες πληροφορίες σχετικά με την ιστορία και τα κύρια χαρακτηριστικά του νεοανακοινωθέντος Survival Horror του Shinju Mikami, δημιουργού του Resident Evil, The Evil Within.
 Παρακάτω θα βρείτε τις πληροφορίες του τίτλου, ο οποίος θα χρησιμοποιεί τη μηχανή γραφικών id Tech 5:
Ιστορία 
Όταν ο Ντετέκτιβ Sebastian και ο συνεργάτης του σπεύδουν στη σκηνή ενός φρικιαστικού ομαδικού φόνου, μία μυστηριώδης, ισχυρή δύναμη παραμονεύει περιμένοντάς τους. Παρακολουθώντας την δολοφονία των συναδέλφων του αστυνομικών, την μία μετά την άλλη, ο Sebastian δέχεται επίθεση και χάνει τις αισθήσεις του. Ξυπνώντας σε έναν κόσμο όπου τέρατα περιπλανιούνται ελεύθερα, ο Sebastian θα χρειαστεί να αντιμετωπίσει τους κινδύνους του θανάσιμου αυτού κόσμου και της τρέλας που έχει καταβάλλει τον καλό του φίλο για να καταλάβει τι συμβαίνει. Για να επιβιώσει θα αναγκαστεί να αντιμετωπίσει τους φόβους του, σε μία περιπέτεια όπου θα ανακαλύψει τι κρύβεται στα βάθη αυτής της μυστηριώδης δύναμης.
Κύρια Χαρακτηριστικά
Επιστροφή στο αυθεντικό Survival Horror: Από τον ''πατέρα'' των Survival Horror, Shinji Mikami. Κάνει ξανά την εμφάνισή του ως υπεύθυνος ενός παιχνιδιού που θα παγώσει το αίμα και θα ανεβάσει την αδρεναλίνη στα ήψη. Οι παίκτες θα χρειαστεί να επιβιώσουν χρησιμοποιώντας περιορισμένα εφόδια, αντιμετωπίζοντας έναν υπέρτατο αγώνα δράσης και τρόμου, ενός απερίγραπτου τρόμου. Για να καταφέρουν να επιβιώσουν σε αυτόν τον φρικτό κόσμο, τα νεύρα και το άγχος τους θα φτάσουν στα άκρα.
Βάναυσες παγίδες, εχθροί και γρίφοι: Αγωνιώντας να επιβιώσουν, οι παίκτες θα αντιμετωπίσουν έναν απερίγραπτο τρόμο, βάναυσες παγίδες και ύπουλους μηχανισμούς. Πέφτοντας σε μία παγίδα ο θάνατος μπορεί να έρθει πολύ εύκολα, παράλληλα όμως, οι παγίδες μπορούν να χρησιμοποιηθούν και ενάντια στους εχθρούς.
 Σε έναν ασταθή κόσμο, δεν είναι όλος ο τρόμος φανερός: Οι παίκτες θα βρεθούν πολλές φορές σε αδιέξοδο, όσο ο κόσμος θα αλλοιώνεται και θα αλλάζει, αναλόγως τους μυστήριους και δαιμονιώδης κινδύνους.
 Το τοπίο: Διάδρομοι, τοίχοι, πόρτες, δωμάτια, κτήρια, ακόμη και το φυσικό περιβάλλον, όλα θα αλλάζουν μορφή σε πραγματικό χρόνο, αναλόγως τις αποφάσεις του παίκτη, ενώ ο κίνδυνος θα συνεχίζει να πλησιάζει από όλες τις κατευθύνσεις.
Υπερβολική δόση τρόμου: Από την πρώτη στιγμή που θα έρθουν σε επαφή οι παίκτες με τον συνυφασμένο, από πλούσια σκηνικά, χαρακτήρες με προσωπικότητα και μία άρτια επεξεργασμένη ιστορία κόσμο, θα απορροφηθούν, θέλοντας και μη, με την ένταση και το άγχος να εισέρχονται πολύ γρήγορα. Όταν ο φόβος καταπολεμηθεί, τότε οι παίκτες θα μπορέσουν να απολαύσουν μία εμπειρία που μόνο το The Evil Within προσφέρει.
Μπορείτε να μεταβείτε στην επίσημη ιστοσελίδα του τίτλου πατώντας εδώ.
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template| Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TestingMetros - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger