Recent Post

Η νέα ενημερωμένη έκδοση του Facebook για Windows Phone προσθέτει την υποστήριξη πολλαπλών αναλύσεων και μεγέθους τίτλων

Τρίτη 23 Απριλίου 2013


Το Facebook για Windows Phone δεν είναι η καλύτερη υπηρεσία για μια από τις πιο δημοφιλής εφαρμογές κοινωνικής δικτύωσης, αλλά η Microsoft προσπαθεί να την φέρει στο ίδιο επίπεδο με τις εκδόσεις της εφαρμογής για Android και iOS.
Σύμφωνα με του προγραμματιστές του η τελευταία ενημέρωση της εφαρμογής απευθύνεται στα Windows Phone 8.
Σύμφωνα με την Microsoft, οι χρήστες των Windows Phone 8 θα πρέπει να παρατηρήσουν μια μεγάλη βελτίωση στις επιδόσεις της εφαρμογής, χάρις στις διάφορες βελτιώσεις που υπάρχουν στην ενημερωμένη έκδοση.
Επιπλέον, οι προγραμματιστές έχουν προσθέσει την υποστήριξη πολλαπλών αναλύσεων και μεγέθους τίτλων. Υπάρχουν επίσης και άλλες αλλαγές σε αυτήν την ενημέρωση, στοιχεία των όποιων όμως δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές.
Το Facebook 4.2.1.0 είναι τώρα διαθέσιμο ως δωρεάν download μέσω του καταστήματος Windows Phone και θα πρέπει να είναι πλήρως συμβατό με όλες τις συσκευές που τρέχουν Windows Phone 7.5 και πάνω.
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template| Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TestingMetros - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger