Recent Post

Μεταφορτώστε δωρεάν όλες τις εφαρμογές για κινητά μέσω του General Play

Κυριακή 14 Απριλίου 2013

Στην εποχή της τεχνολογικής εξέλιξης στη κινητή τηλεφωνία, οι άνθρωποι χρησιμοποιούν τα κινητά τους τηλέφωνα για πρόσβαση στο διαδίκτυο, για να παίξουν παιχνίδια, να ακούσουν μουσική και να παρακολουθήσουν βίντεο κ.α. Για το λόγο αυτό, η General-play.com, μια υπηρεσία παροχής εφαρμογών, έχει διαχωρίσει έναν τεράστιο αριθμό εφαρμογών, για να βρει τις καλύτερες για κάθε τηλέφωνο. Το site επιτρέπει επίσης σε έναν χρήστη Smartphone να κατεβάσει δωρεάν εφαρμογές Android με μεγάλη ευκολία. Το General- play.com είναι μία ανεξάρτητη πλατφόρμα και ενσωματώνει όλες τις επιλογές για το iPhone, iPad, iPod, Android και εφαρμογές για συσκευές Windows Phone.
Ένα έξυπνο τηλέφωνο έχει το χαρακτηριστικό του «όλα σε ένα» και είναι χτισμένο σε ένα λειτουργικό σύστημα για κινητά τηλέφωνα, το οποίο χρησιμοποιεί εφαρμογές και προσφορές general-play. Ένα άτομο μπορεί να αναζητήσει εφαρμογές και να παίξει τα παιχνίδια της επιλογής του, τα οποία είναι  διαθέσιμα σε αυτή την ιστοσελίδα. Σε σύγκριση με άλλες ιστοσελίδες, διαθέτει φιλικό προς το χρήστη interface και εύκολη πλοήγηση, εξυπηρετώντας κάθε συσκευή, ανεξάρτητα από το αν είναι μια συσκευή iOS, Android ή Blackberry.
Η ιστοσελίδα λειτουργεί εδώ και τέσσερα χρόνια και τώρα ξεκίνησε να έχει πλέον μια θέση στον τομέα της κινητής τηλεφωνίας. Το General-play.com είναι χρήσιμο σε οποιοδήποτε πρόσωπο, που απολαμβάνει τα τελευταία παιχνίδια και τις εφαρμογές μέσω του κινητού του.  Επιπλέον, το general-play.com έχει αναπτυχθεί για να είναι ένα από τις πιο γνωστές μηχανές αναζήτησης, ειδικά για περιεχόμενο που καθορίζεται για κινητές συσκευές. Η προηγμένη μηχανή αναζήτησης βοηθά κάποιον να ψάξει για περιεχόμενο και αγορές εφαρμογών, ταυτόχρονα. Ως εκ τούτου, αν θέλετε δωρεάν εφαρμογές και παιχνίδια για κινητά ή αν θέλετε να ενημερώνεστε σχετικά με τις νέες τάσεις σε αυτά, τότε το general-play.com είναι το πιο σωστό μέρος για να επιλέξετε.
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template| Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TestingMetros - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger