Recent Post

GoNote mini GNT7, Mini Android PC με 115 ευρώ!(video)

Δευτέρα 8 Απριλίου 2013


Μικρό,γρήγορο και εύχρηστο...
Mια νέα πολύ ενδιαφέρουσα συσκευή θα κυκλοφορήσει πού σύντομα στην αγορά και αποτελεί μια πολύ καλή επιλογή για όσους αναζητούν ένα μικρό φθηνό netbook που μπορεί να προσφέρει όλα τα καλά στοιχεία του Android λειτουργικού.
Πρόκειται για το GoNote mini GNT7, έναν mini υπολογιστή με οθόνη αφής 7 ιντσών, πλήρες πληκτρολόγιο και λειτουργικό σύστημα Android 4.0 ICS. Διαθέτει sigle-core επεξεργαστή στα 1.2GHz, μνήμη RAM 1GB. Θα κυκλοφορήσει πολύ σύντομα για την αγορά της Αγγλίας και στην συνέχεια και στην υπόλοιπη Ευρώπη με την τιμή περίπου να βρίσκεται στα 115 ευρώ.
Αναλυτικά τα τεχνικά χαρακτηριστικά του μοντέλου:
GoNote mini GNT7Λειτουργικό σύστημα: Android 4.0 Ice Cream SandwichΕπεξεργαστής: Rockchip RK2918 (Cortex-A8) 1.2GHz μονοπύρηνοςGPU: ?Μνήμη RAM: 1GBΟθόνη: 7 ιντσών, 800×480 pixelsΚάμερα: 2 MegapixelΔεύτερη κάμερα: VGAΕνσωματωμένη μνήμη: 4GBΚάρτα μνήμης: micro SD (έως και 32GB)Wi-Fi n, micro USB, mini HDMIΜπαταρία: 3000 mAhΔιαστάσεις: 200×119×23 χλστ.Βάρος: 660 γρ.
Στο βίντεο που ακολουθεί θα δείτε το προηγούμενο μοντέλο της εταιρεία,καθώς δεν υπάρχει ακόμη κάποιο βίντεο για το νέο,όμως αξίζει να το παρακολουθήσετε για να δείτε την εξαιρετική του λειτουργία..

Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template| Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TestingMetros - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger