Recent Post

Google και Microsoft: Έσοδα 14$ δις και 20.49$ αντίστοιχα!

Σάββατο 20 Απριλίου 2013


Η Google με επίσημο δελτίο ανακοίνωσε τα κέρδη της για το τελευταίο τρίμηνο του 2013.  Με έσοδα $13.97 δις (31 τοις εκατό αύξηση σε σχέση με πέρσι) και καθαρό κέρδος $3.35 δις (GAAP) ή $3.90 δις (non-GAAP). Το τμήμα Google Sites σημείωσε έσοδα $8.64 δις, το τμήμα Network έσοδα $3.26 δις με το 55 τοις εκατό των συνολικών εσόδων να προέρχεται εκτός ΗΠΑ. Το τμήμα της Motorola Mobile που η Google έχει εξαγοράσει σημείωσε έσοδα $1.02 δις. Η Google έχει κάθε λόγο να χαίρεται αφού τα έξοδά της είναι πολύ ικανοποιητικά.



Η Μicrosoft έχει κάθε λόγο να χαίρεται αφού σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση της τα κέρδη της είναι αρκετά ικανοποιητικά. Σύμφωνα λοιπόν με την ανακοίνωσή της η Microsoft είχε έσοδα $20.49 δις και κέρδη $6.06 δις για το πρώτο τρίμηνο του 2013 που έληξε στις 31 Μαρτίου 2013.
Η εταιρεία ανακοίνωσε: "Το στοίχημα που βάλαμε με τις cloud υπηρεσίες αποδίδει καθώς οι άνθρωποι προτιμούν το Office 365, Azure, Xbox LIVE και Skype.Παρόλο που έχουμε ακόμα να κάνουμε πολύ δουλειά είμαστε αισιόδοξοι ότι το στοίχημα που βάλαμε στις Windows συσκευές θα μας ωφελήσει μακροπρόθεσμα."
Τέλος, να σημειώσουμε πως  οικονομικός διευθυντής της Microsoft, Peter Klein, θα αποχωρήσει από την εταιρεία τον ερχόμενο Ιούνιο μετά από τέσσερα χρόνια στον ρόλο αυτό και έντεκα χρόνια στην εταιρεία στο σύνολο. Ο αντικαταστάτης του θα ανακοινωθεί μέσα στις επόμενες εβδομάδες.
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template| Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TestingMetros - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger