Recent Post

H Foxconn θα πληρώvει την Microsoft για κάθε Android συσκευή

Δευτέρα 22 Απριλίου 2013

Δύο μεγάλοι κατασκευαστές ηλεκτρονικών ειδών ευρείας κατανάλωσης, Microsoft και Foxconn, έδωσαν τα χέρια και οροστικοποιόντας μια συμφωνία βάση της οποίας η κινεζική εταιρία θα καταβάλει χρηματικό μερίδιο στην πρώτη για κάθε Android συσκευή που επιμελήθηκε της κατασκευή της. 

Άγνωστοι παραμένουν μέχρι στιγμής οι ακριβείς όροι της συμφωνίας, με την Microsoft να διευκρινίζει πως πρόκειται για μια συμφωνία που αφορά την Hon Hai, δηλαδή την μητρική της Foxconn. H πασίγνωστη Κινεζική εταιρία μέχρι σήμερα ευθύνεται για την κατασκευή περίπου του 40% των ηλεκτρονικών συσκευών που κυκλοφορούν παγκοσμίως. Έτσι λοιπόν και στην προκειμένη περίπτωση ακολουθείται προφανώς το παράδειγμα και άλλων κατασκευαστών με παρόμοια συμφωνία – όπως με την Pegatron- όπου και πάλι η Microsoft, εφόσον αφού έχει στην ιδιοκτησία της πολλές πατέντες, λαμβάνει αμοιβή για κάθε Android συσκευή που κατασκευαζεται, ανεξάρτητα από το γεγονός πως η Google είναι η κύρια υπεύθυνη για την πλατφόρμα Android. 

Τέλος, υπάρχουν και άλλες εταιρίες, συμπεριλαμβανομένων των Samsung, LG και HTC που υποχρεούνται επίσης να καταβάλλουν χρήματα για χρήση δικαιωμάτων προς την Microsoft για κάθε συσκευή που διαθέτει προεγκατεστημένο το λειτουργικό σύστημα Android.

[via] via myphone
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template| Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TestingMetros - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger