Recent Post

H LG υπόσχεται να φέρει το smartphone με εύκαμπτη OLED οθόνη μέσα στο 2013

Παρασκευή 26 Απριλίου 2013


Τα οικονομικά αποτελέσματα των τριμήνων για τις εταιρίες τεχνολογίας μας ενδιαφέρουν μεν, για να μπορούμε να «βλέπουμε» πώς βαδίζουν, αλλά κυρίως, μας ενδιαφέρουν οι ειδήσειςπου βγαίνουν μέσα από αυτές τις «ξύλινες» αναφορές, για να προετοιμάσουν την όρεξη των επενδυτών. Μία από τις ειδήσεις αυτές λοιπόν, διά στόματος του αντιπροέδρου του mobiledivision της LGYoon Bu-hyun είναι πως το τμήμα του, συνεργάζεται στενά με την LG Displayγια να φέρει στους καταναλωτές ένα smartphone με εύκαμπτη OLED οθόνη, μέσα στο 4οτρίμηνο του 2013!

Αυτό σημαίνει πως θα δούμε ένα «εύκαμπτο» smartphone από την LG; Μάλλον όχι. Μπορεί να δούμε ένα smartphone με «καμπυλωτή» οθόνη που θα αγκαλιάζει το σασί του τηλεφώνου, όπως αυτό που έδειξε η Samsung, αλλά οι κατασκευαστές έχουν πολύ δρόμο ακόμα μέχρι να μπορέσουν να κατασκευάσουν μία εξ ολοκλήρου εύκαμπτη συσκευή. Ένα από τα άλυτα προβλήματα των κατασκευαστών (στα οποία μάλλον δεν έχουν δώσει ακόμα ιδιαίτερη βαρύτητα), είναι η μπαταρία που ούτως ή άλλως είναι «μικρή» για τις ανάγκες των σύγχρονων συσκευών. Πόσο μάλλον, να είναι και εύκαμπτη.
Η αγορά των οθονών εξελίσσεται με διαφορετικούς ρυθμούς από το υπόλοιπο hardware. Κι αυτό είναι ένα ζήτημα που καλούνται να αντιμετωπίσουν οι κατασκευαστές. Έτσι, με ενδιαφέρον θα περιμένουμε να δούμε αν η LG τηρήσει την υπόσχεσή της για την εύκαμπτη οθόνη, αλλά αυτό που πραγματικά περιμένουμε να ακούσουμε, θα είναι το smartphone που θα μπορεί να «λυγίζει» στα χέρια μας, να διπλώνει και να μπαίνει στην τσέπη μας. Για να γίνει ένα τέτοιοsmartphone, χρειάζεται να χρησιμοποιηθούν εναλλακτικές μέθοδοι στην παραγωγή τωνκυκλωμάτων και των μπαταριών που απαρτίζουν μία συσκευή. Οι ελπίδες εναποτίθενται στο γραφένιο, αυτό το νέο υλικό που είναι εξαιρετικά λεπτό και έχει εκπληκτικές ιδιότητες αποθήκευσης, αγωγιμότητας και αντοχής.
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template| Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TestingMetros - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger