Recent Post

Hack για εγκατάσταση του Facebook Home σε όλες τις android συσκευές

Κυριακή 14 Απριλίου 2013

Από τις 12 Απριλίου, το Facebook Home είναι διαθέσιμο στο Play Store της Google για συγκεκριμένες συσκευές όμως και για συγκεκριμένες χώρες.
Όμως τα καλά παιδιά στο XDA Developers Forum, μπόρεσαν να σπάσουν τους περιορισμούς του Facebook και έχουν διαθέσει τα κατάλληλα αρχεία ώστε να μπορέσετε να δείτε και εσείς το αμφιλεγόμενο Home στην android συσκευή σας.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι η απεγκατάσταση της εφαρμογής του Facebook και του Facebook Messenger και στη συνέχεια να κατεβάσετε τις "ειδικές" εκδόσεις του Facebook Home καιMessenger στις οποίες έχουν αφαιρεθεί οι περιορισμοί. Αφού εγκαταστήσετε πρώτα το Facebook app (com.facebook.katana) και στη συνέχεια το Home Launcher (com.facebook.home), ολοκληρώνετε την εγκατάσταση με το Facebook Messenger app (com.facebook.orca).

Επίσημα το Facebook Home, υποστηρίζεται για το HTC One X, One X+, Samsung Galaxy SIII/S4, Galaxy Note II και φυσικά στο HTC First, το πρώτο smartphone που έρχεται με προεγκατεστημένο το περιβάλλον του Facebook που αλλάζει πλήρως την Android εμπειρία στο smartphone σας βάζοντας στο επίκεντρο το Facebook και τις υπηρεσίες του.

Πάντως οι πρώτες κριτικές χρηστών στο Play Store φανερώνουν στην πλειοψηφία τους αρνητικά σχόλια με 533 χρήστες σε σύνολο 1289 να δίνουν 3 και άνω αστέρια ενώ 756 χρήστες βαθμολόγησαν το Facebook Home με ένα και δύο αστέρια.
Δημοσιευμένη Εικόνα

insomnia
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template| Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TestingMetros - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger