Recent Post

Huawei: Επιθυμεί να γίνει ο τρίτος μεγαλύτερος κατασκευαστής παγκοσμίως

Τρίτη 16 Απριλίου 2013



Όπως έχει αποδειχθεί όλα αυτά τα χρόνια, η Huawei δεν μπορούσε να παράγει φθηνά smartphones και συνεπώς δεν μπόρεσε να καθιερωθεί για την αγορά της Κίνας, ως ένας white-box κατασκευαστής. Το 2011 η εταιρεία προχώρησε σε μια ριζική αλλαγή πολιτικής, δηλαδή από το να κατασκευάζει συσκευές για άλλες εταιρείες στο να δημιουργεί handsets με το όνομά της στην επιφάνεια τους.
Συγκεκριμένα πέρυσι το 90% των συσκευών που κυκλοφόρησαν από την εταιρεία, έφεραν το δικό της brand ενώ ιδιαιτέρως γνωστή έγινε και στο χώρο των Android συσκευών με μεγαλύτερες οθόνες, όπως το Huawei Ascend Mate των 6.1 ιντσών.

Τα έσοδά της για το 2012 ανήλθαν στα $7.5 δισ. ενώ αναμένεται να φθάσουν τα $9 δισ. φέτος. Σε 3 με 5 χρόνια τα έσοδα αναμένεται να φθάσουν τα $20 με $30 δισ. με τα λειτουργικά κέρδη να αναμένεται να διαμορφωθούν στα $3 με $4 δισ. Η αισιοδοξία αυτή που κυριαρχεί, κάνει την εταιρεία να θέτει υψηλούς στόχους, όπως το να γίνει ο τρίτος μεγαλύτερος κατασκευαστής smartphone συσκευών παγκοσμίως.

Κάτι τέτοιο επιτεύχθηκε εν μέρει, το τέταρτο τρίμηνο του 2012, όταν η ίδια κατείχε την τρίτη θέση σε μερίδιο αγοράς διεθνώς.

 Site: phonearena via insomnia
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template| Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TestingMetros - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger