Recent Post

Καθυστέρηση του iOS 7 – η Apple παίρνει μηχανικούς από τα OS X 10.9

Κυριακή 7 Απριλίου 2013

Ο John Gruber  ισχυρίζεται ότι έχει ακούσει ότι η Apple μετακινεί προγραμματιστές από το τμήμα του OS X 10.9 στο τμήμα του iOS 7, σε μια προσπάθεια να τελειοποιήσουν το νέο λειτουργικό σύστημα, για να κάνει το ντεμπούτο του το καλοκαίρι.
Η Apple συνήθως προχωρά σε μια σημαντική νέα έκδοση του κινητού λειτουργικού συστήματος της κάθε καλοκαίρι, αλλά αυτή τη φορά, η κυκλοφορία του δεν είναι τόσο βέβαιη.
Εκείνοι που είναι εξοικειωμένοι με την ανάπτυξη λογισμικού της εταιρείας, λένε στον John Gruber ότι “το iOS 7 έχει καθυστερήσει και οι μηχανικοί έχουν μεταφερθεί από το OS X 10.9 για να απασχοληθούν σε αυτό.”
Ο Gruber επισημαίνει μια παρόμοια κατάσταση στο παρελθόν, όταν η Apple αναγκάστηκε να μεταφέρει μηχανικούς από την ανάπτυξη του Mac OS X Leopard και να επαναπροσδιορίσει τα καθήκοντά τους, που αφορούν την ανάπτυξη του iOS (τότε ονομάστηκε iPhone OS).
Εκείνη την εποχή, η Apple κυκλοφόρησε μια επίσημη δήλωση, λέγοντας, “το iPhone περιέχει το πιο εξελιγμένο λογισμικό που συνόδευσε ποτέ σε μια φορητή συσκευή, και η τελειοποίηση του δεν έχει έρθει χωρίς τίμημα, καθώς έπρεπε να δανειστούμε κάποιους βασικούς τεχνικούς  πόρους από την ομάδα μας στο Mac OS X. ”
“Ως εκ τούτου, δεν θα είμαστε σε θέση να λανσάρουμε το Leopard στο Παγκόσμιο Συνέδριο Προγραμματιστών, στις αρχές Ιουνίου, όπως είχε προγραμματιστεί. Αν και τα χαρακτηριστικά του Leopard θα έχουν ολοκληρωθεί μέχρι τότε, δεν μπορούμε να παραδώσουμε την ποιότητα που και οι πελάτες μας περιμένουν από εμάς, “δήλωσε η εταιρεία το 2007.
Όπως προαναφέρθηκε, η Apple κυκλοφορεί νέες εκδόσεις iOS συνήθως κάθε καλοκαίρι. Η εταιρεία χρησιμοποιεί το ετήσιο Παγκόσμιο Συνέδριο Προγραμματιστών (WWDC) ως εφαλτήριο.
Το συνέδριο επικεντρώνεται ως επί το πλείστον σε λογισμικά, αλλά η Apple ανακοινώνει και νέα προϊόντα υλικού στην κεντρική ομιλία.
Φέτος, τα περισσότερα στοιχήματα αφορούν την κυκλοφορία του iPhone 5S το καλοκαίρι, μια αναθεωρημένη εκδοχή του σημερινού μοντέλου iPhone, η οποία μπορεί να περιλαμβάνει τη χρήση τεχνολογίας βιομετρικών στοιχείων, καθώς και τη συνηθισμένη βελτίωση ταχύτητας της CPU, καθώς και αναβαθμίσεις στην κάμερα.
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template| Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TestingMetros - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger