Recent Post

Το επόμενο iPhone θα προσφέρει άμεση πρόσβαση σε App μέσω lock screen!

Δευτέρα 8 Απριλίου 2013


Νέα πατέντα για την Apple...
Μια νέα πατέντα της Apple ήρθε στη δημοσιότητα, σύμφωνα με την οποία θα επιτρέπεται στους χρήστες να έχουν πρόσβαση στις εφαρμογές του iPhone τους από τη lock screen. Έχουμε ξαναδεί φυσικά την λειτουργία αυτή στο Android,όμως για την Apple είναι κάτι εντελώς νέο...Η πατέντα αυτή είχε το πρώτο τρίτο τρίμηνο του 2011, με σκοπό να επιτρέπει στον χρήστη την πρόσβαση σε επιλεγμένες εφαρμογές χωρίς να χρειάζεται να εισάγει τον κωδικό ασφαλείας της συσκευής του.
Η όλη λειτουργία της γίνεται μέσω ειδικών animations που μετακινούν τον lock slider για να αποκαλύψουν τις επιλεγμένες εφαρμογές, ενώ μαζί με αυτό περιλαμβάνονται virtual home button και ψευδό-3D lockscreen.Όπως καταλαβαίνουμε η λειτουργία αναμένεται να υπάρχει σε κάποιο από τα επόμενα iPhone, ενώ για μια ακόμη φορά ενισχύεται η άποψη ότι η Apple κυκλοφορεί και δουλεύει και πουλάει ακόμη με τα σχέδια που έχει αφήσει ο αείμνηστος Steve Jobs,αφήνοντας πίσω μια τεράστια κληρονομιά...
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template| Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TestingMetros - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger