Recent Post

Nέα σειρά συσκευών Epson Ink Tank System με δοχεία μελάνης που ξαναγεμίζουν

Τρίτη 9 Απριλίου 2013


Η Epson παρουσίασε μία νέα σειρά εκτυπωτών με ενσωματωμένο σύστημα δοχείων μελάνης, ιδανική για φοιτητές, εργαζόμενους στο σπίτι και οικιακούς χρήστες που θέλουν να μειώσουν τοκόστος εκτύπωσης.

Τα νέα μοντέλα διαθέτουν δοχεία μελάνης εξαιρετικά υψηλής χωρητικότητας που μπορούν να ξαναγεμίσουνχρησιμοποιώντας γνήσια Epson μελάνη εύκολα και αποτελεσματικά, προσφέροντας στους χρήστες εξαιρετικά χαμηλό κόστος ανά σελίδα εκτύπωσης, ενώ η τεχνολογία Micro Piezo της Epson εξασφαλίζει υψηλής ποιότητας έγγραφα.

Τα εισαγωγικά μοντέλα είναι το πολυμηχάνημα L210 και ο εκτυπωτής L110. Και τα δύο μοντέλα διαθέτουν τέσσερα φιαλίδια μελάνης 70 ml: κυανό, ματζέντα, κίτρινο και μαύρο. Κάθε σετ από τα μεγάλου όγκου φιαλίδια μελάνης μπορούν να εκτυπώσουν μέχρι και4.000 ασπρόμαυρες και 6.500 έγχρωμες σελίδες και προσφέρουν χαμηλό κόστος λειτουργίας των 0,005€ ανά σελίδα, ή μόλις 2,50€ ανά δεσμίδα χαρτιού των 500 φύλλων.

Η τεχνολογία Micro Piezo της Epson προσφέρει απαράμιλλη αντοχή, ποιότητα καιαξιοπιστία σε σύγκριση με άλλα συστήματα αναγόμωσης στην αγορά. Επιπλέον, η εγγύηση 12 μηνών (ή 15.000 σελίδων) με την πλήρη τεχνική υποστήριξη & εξυπηρέτηση των πελατών, παρέχει στους χρήστες τη σιγουριά και την ασφάλεια που χρειάζονται.

Ο εκτυπωτής εγκαθίσταται σε τρία απλά βήματα: γεμίστε τα δοχεία μελάνης, ανοίξτε τον εκτυπωτή και ενεργοποιήστε το σύστημα πλήρωσης της μελάνης. Τα φιαλίδια είναι σχεδιασμένα  ώστε να εξασφαλίζουν καθαρή και χωρίς προβλήματα χρήση.

Ο L210 διατίθεται στην τιμή των 200€ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ) και ο L110 στην τιμή των 150€ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ). Το κάθε φιαλίδιο μελάνης 70ml για τον L210 & τον L110 διατίθεται στην τιμή των 6€ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ).

Τη νέα σειρά προϊόντων συμπληρώνουν τα πολυμηχανήματα L550, L355 & L300, που είναι ιδανικά για μικρές επιχειρήσεις, και προσφέρουν κόστος εκτύπωσης μόνο 0,005€ανά σελίδα.

Στα πλαίσια αυτά, και για όσους έχουν ανάγκη από μεγάλο όγκο εκτυπώσεων αλλά δεν ενδιαφέρονται για χρώμα, η Epson παρουσίασε επίσης τα πρώτα μονόχρωμα inkjet μοντέλα της αγοράς τα WorkForce M200, M105 και M100.

Όλα τα μοντέλα προσφέρουν επαγγελματικής ποιότητας αποτελέσματα με γρήγορες ταχύτητες εκτύπωσης έως 15 ppm, συμβάλλοντας στην αύξηση της παραγωγικότητας γραφείου και κόστος εκτύπωσης μόνο 0,0024€ ανά σελίδα.

Τα WorkForce M200, M105 και M100 κοστίζουν 265€, 215€ και 215€ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ) αντίστοιχα. Το φιαλίδιο μαύρης μελάνης 140ml για τα M200, M105 και M100 διατίθεται στην τιμή των 14 €.

Τέλος, η Epson λανσάρισε και έναν νέο φωτογραφικό εκτυπωτή με ενσωματωμένο σύστημα δοχείων μελάνης, ιδανικό για επαγγελματίες και ερασιτέχνες φωτογράφους καθώς και οικιακούς χρήστες που εκτυπώνουν φωτογραφίες και προσφέρει εξαιρετικά χαμηλό κόστος εκτύπωσης φωτογραφίας με την ποιότητα της Epson.

O L800 διαθέτει έξι φιαλίδια μελάνης 70ml: μαύρο, κυανό, ματζέντα, κίτρινο, ανοικτό κυανό και ανοικτό ματζέντα. Κάθε σετ από τα μεγάλου όγκου φιαλίδια μελάνης μπορούν να εκτυπώσουν μέχρι και 1.800 φωτογραφίες διάστασης 10 Χ 15 cm και προσφέρει χαμηλό κόστος λειτουργίας μόλις 0,035 € ανά 10Χ15 cm φωτογραφία.

Οι χρήστες μπορούν να εκτυπώσουν υψηλής ποιότητας φωτογραφίες χωρίς περιθώριασε μέγεθος έως A4 και έχουν τη δυνατότητα να εκτυπώνουν απευθείας πάνω σε εκτυπώσιμα CD και DVD με αποτέλεσμα που διαρκεί.

Ο L800 διατίθεται στην τιμή των 345€ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ) και το κάθε φιαλίδιο μελάνης 70ml διατίθεται στην τιμή των 10€.

Περισσότερα στο www.epson.gr

Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template| Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TestingMetros - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger