Recent Post

Η Opera κατηγορεί πρώην εργαζόμενο για διαρροή μυστικών στη Mozilla

Τρίτη 30 Απριλίου 2013


Οι δημιουργοί του δημοφιλούς Opera web browser, κατέθεσαν μήνυση εναντίον πρώην εργαζομένου και συμβούλου, με την αιτιολογία της αποκάλυψης εμπορικών μυστικών στην ανταγωνίστρια Mozilla. Η εταιρεία διεκδικεί αποζημίωση ύψους $3.4 εκατομμυρίων δολαρίων.
Πρόκειται για τον Trond Werner Hansen, μουσικό και σχεδιαστή από το Όσλο. ο Hansen εργαζόταν για την εταιρεία από το 1999 ως το 2006, ενώ επέστρεψε σε αυτή ύστερα από δικο της αίτημα το χρονικό διάστημα 2009 έως 2010. Θεωρείται η κινητήρια δύναμη και ο υπεύθυνος για πολλές καινοτομίες του Opera browser, όπως η περιήγηση με tabs, το speed dial, οι χειρονομίες ποντικιού και η ενσωματωμένη αναζήτηση.

Η Opera κάνει λόγο για ένα video της Mozilla στο οποίο εμφανίζεται ο Hansen. Ο ίδιος συνεργάστηκε με τη Mozilla τον περασμένο χρόνο, σχεδιάζοντας και αναπτύσσοντας ένα πρότυπο browser για το iPad, με την κωδική ονομασία Junior. Στο video σύμφωνα με την Opera ο Hansen μιλά σχετικά με το Junior project κάνοντας λόγο τεχνολογίες που η ίδια αναπτύσσει αυτή τη χρονική περίοδο.

Site: thenextweb.com via insomnia
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template| Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TestingMetros - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger