Recent Post

Τοp 5: Τα καλύτερα apps για επεξεργασία φωτογραφιών!

Τετάρτη 10 Απριλίου 2013



Αποκλειστικά για το iPhone 5!
Το iPhone 5 έχει αγαπηθεί από το κοινό όσο κανένα άλλο smartphone! Οι μοναδικές του δυνατότητες το έχουν καταστήσει πρώτο στις επιλογές των χρηστών. Μια από τις μοναδικές του δυνατότητες είναι αυτή που αφορα την λήψη φωτογραφιών. Διαθέτει υπέροχη εικόνα που πολλές φορές δεν χρειάζεται καν επεξεργασία για να τελειοποιηθεί. Για όσους όμως ασχολούνται λίγο παραπάνω με τις φωτογραφίες θα τους παρουσιάσουμε 5 application τα οποία μπορούν να κατεβάσουν στο κινητό τους είτε με μηδενικό κόστος είτε με ελάχιστο!
DIPTIP
Ένα από τα πιο γνωστά apps! Δίνει την δυνατότητα να δημιουργήσετε μια εικόνα μέσα σε κουτάκια. Διαλέγετε ένα από τα 165 διαφορετικά layouts και γεμίζετε με φωτογραφία κάθε κουτάκι. Ξεκινάτε από φωτογραφία χωρισμένη σε 2 μέρη και καταλήγετε σε φωτογραφία με 10 διαφορετικά κουτιά. Μόνος περιορισμός η φαντασία και το γούστο.
AFTERLIGHT
Μια εφαρμογή για τους απιτητικούς! Διαθέτει πολλά εφέ και μπορεί μα δώσει στην φωτογραφία σας άλλη διάσταση. Ο χρήστης μπορεί να ρυθμίση την θερμοκρασία του χρώματος και να δημιουργήσει πολλά εφέ.
PHOTOPHRASE
Μπορεί μια εικόνα να είναι χίλιες λέξεις αλλά με 2-3 λέξεις παραπάνω το αποτέλεσμα μπορεί να είναι εκπληκτικό. Με το PhotoPhrase η επιλογή από περίπου 100 γραμματοσειρές και η δυνατότητα για export της φωτογραφίες στο Instagram, Facebook, Twitter το καθιστούν must.
POPAGRAPH
Μια εντυπωσιακή εφαρμογή! Δίνει την δυνατότητα για επιλογή συγκεκριμένων περιοχών μιας φωτογραφίας για επεξεργασία μόνο της συγκεκριμένης περιοχής ή της περιοχής εκτός. Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι μια φωτογραφία μπορεί να γίνει ασπρόμαυρη αλλά κάποια σημεία να έχουν χρώμα ή κάποια από τα αντικείμενα να φαίνεται ότι αποκτούν βάθος και 3D χαρακτήρα. Υποστηρίζει φίλτρα και άλλες προηγμένες λειτουργίες.
IMAGE BLENDER
Έχει την δυνατότητα να ενώσει δυο φωτογραφίες σε μια. Χρησιμοποιεί προχωρημένες τεχνικές που θα βρείτε στο Photoshop, όπως Multiply, Overlay, Screen κλπ. Για πιο απαιτητικούς και προχωρημένους χρήστες.
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template| Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TestingMetros - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger