Recent Post

Το Βραβείο Pulitzer για το 2013, δίνεται σε φωτογράφους που αποτυπώνουν τον εμφύλιο στη Συρία

Τρίτη 16 Απριλίου 2013


Ανακοινώθηκαν τα βραβεία Pulitzer για το 2013 και στις κατηγορίες έκτακτων ειδήσεων καιfeature photography και οι νικητές φωτογράφοι αποτύπωσαν τον εμφύλιο πόλεμο στη Συρία.
Στην κατηγορία έκτακτων ειδήσεων, το βραβείο κέρδισαν οι Rodrigo AbdManu BraboNarcisoContrerasKhalil Hamra και Muhammed Muheisen, φωτογράφοι που εργάζονται για το πρακτορείο Associated Press.

Στην κατηγορία Feature Photography, το βραβείο κέρδισε ο Javier Manzano, με αυτή τη φωτογραφία, πάλι από τη Συρία.
aleppo1
Τα βραβεία Pulitzer απονέμονται κάθε χρόνο σε Αμερικανούς δημοσιογράφους για το ερευνητικό τους έργο, φωτογράφους και λογοτέχνες. Τα θέσπισε το 1917 ο Joseph Pulitzer και η διεξαγωγή τους κάθε χρόνο οργανώνεται από το Πανεπιστήμιο Columbia. Οι κατηγορίες που βραβεύονται είναι 21 στο σύνολο και, όσο κι αν πρόκειται για μία «Αμερικανική» διοργάνωση, οι νικητές αναγνωρίζονται παγκοσμίως. Τα πρώτα Pulitzer στη φωτογραφία, ξεκίνησαν να αποδίδονται τη δεκαετία του 1960. Αν θέλετε να διαβάσετε για τους νικητές και στις άλλες κατηγορίες, μπορείτε να δείτε το σχετικό δημοσίευμα της New York Timesεδώ.

Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template| Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TestingMetros - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger