Recent Post

Νέο χαρακτηριστικό Quick view στην υπηρεσία Google Search για κινητές συσκευές

Σάββατο 20 Απριλίου 2013


Ο γίγαντας του διαδικτύου Google, ανακοίνωσε μια σειρά από βελτιώσεις που έκανε στη υπηρεσία Google Search για κινητές συσκευές και έχουν ως στόχο τη διευκόλυνση των χρηστών στο να βρουν αυτό που αναζητούν πιο γρήγορα από ό, τι πριν.
Τώρα, το Google Search για κινητά τηλέφωνα διαθέτει ένα νέο χαρακτηριστικό το Quick view, το οποίο θα εμφανίζεται με τη μορφή ενός μπλε σήματος δίπλα από κάποια αποτελέσματα αναζήτησης, όπου θα προσφέρει μια ματιά στην αντίστοιχη ιστοσελίδα όταν θα κάνετε κλικ. Αυτή τη στιγμή μόνο οι σελίδες της Wikipedia υποστηρίζονται.
Σύμφωνα με την Google, οι χρήστες των κινητών τηλεφώνων που επιθυμούν να φτάσουν σε ένα συγκεκριμένο τμήμα του site, θα είναι σε θέση να το κάνουν πιο γρήγορα αυτό χάρη στα επεκτάσιμα sitelinks που αναφέρονται κάτω από την κύρια σύνδεση με αυτό το site.
Όπως ανέφερε η Google, «Τώρα, υπάρχει ένας γρηγορότερος τρόπος για να φτάσουμε στην σελίδα Rotten Tomatoes με τις πληροφορίες που χρειάζεστε περισσότερο, απλά αναζητώντας μια νέα γρήγορη σύνδεση στο “In Theaters” κάτω από τον κεντρικό σύνδεσμο του Rotten Tomatoes, όταν κάνετε αναζήτηση από το κινητό σας τηλέφωνο».
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template| Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TestingMetros - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger