Recent Post

Παραιτήθηκε ο Ray Lane από την προεδρία της Ηewlett – Packard

Πέμπτη 11 Απριλίου 2013


O επικεφαλής του διοικητικού συμβουλίου της Ηewlett- Packard, Ray Lane, παραιτήθηκε από το αξίωμα του προέδρου, σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση της εταιρείας. Τα καθήκοντα του θα αναλάβει προσωρινά ο γνωστός επενδυτής Ralph Whitworth, μέχρι να βρεθεί μόνιμος αντικαταστάτης. Ο Lane θα συνεχίσει να είναι μέλος του διοικητικού συμβουλίου, ενώ δύο ακόμη μέλη αποχωρούν οριστικά.
Η ΗP αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα, καθώς τον περασμένο Νοέμβριο είχαν ανακαλυφθεί οικονομικές ατασθαλίες και παραποιήσεις στα οικονομικά αρχεία της Autonomy, μιας εταιρείας λογισμικού την οποία είχε εξαγοράσει η HP το 2011.
Ο Ralph Whitworth, ο οποίος έχει αναλάβει την διοίκηση πολλών γνωστών εταιρειών, δήλωσε: “Η εταιρεία που εκπροσωπώ, η Relational Investors, κατέχει μετοχές της HP αξίας 800 εκατομμυρίων δολαρίων” δήλωσε ο Whitworth “Έτσι, μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι τα συμφέροντά μου συμβαδίζουν πλήρως με αυτά των υπόλοιπων μετόχων”.
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template| Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TestingMetros - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger