Recent Post

Η Samsung ίσως ετοιμάζει το Nexus 11, το πρώτο tablet με οκταπύρηνο επεξεργαστή

Τρίτη 30 Απριλίου 2013

Αν πιστέψει κανείς φήμες των τελευταίων ωρών, η Samsung ίσως κρύβεται πίσω από το νέο tablet της Google, με την ονομασία Nexus 11.


Η νέα ταμπλέτα των Κορεατών, με την Super PLS οθόνη των 11 ιντσών, πιθανολογείται, μάλιστα, ότι θα ενσωματώνει τον νέο οκταπύρηνο Exynos επεξεργαστή, που η εταιρεία έχει τοποθετήσει σε κάποιες από τις εκδόσεις του Samsung Galaxy S4. Έτσι θα είναι το πρώτο tablet της αγοράς το οποίο θα κυκλοφορήσει με οκταπύρηνο chipset.
Όσον αφορά στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του, το νέο tablet της Samsung και της Google αναμένεται να ενσωματώνει δύο κάμερες 8 και 2MPixels, ενώ θα διαθέτει και υποδοχή καρτών microSD.
Σύμφωνα με τις φήμες του SamMobile, η κορεατική εταιρεία ετοιμάζει κάποιες ακόμη προτάσεις tablets για τους επόμενους μήνες, ανάμεσα στις οποίες συμπεριλαμβάνεται και ένα “μεγάλο” Galaxy Tab 11 ιντσών, με διπύρηνο επεξεργαστή Exynos και οθόνη Super PLS TFT. Για να δούμε λοιπόν, πέρα από τα κινητά, θα μεγαλώσουν και οι οθόνες των tablets;

Digitallife
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template| Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TestingMetros - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger