Recent Post

Ξεκινάει το ντεμπούτο του το Taichi 31 notebook της Asus

Σάββατο 20 Απριλίου 2013


Ένα από τα πιο ασυνήθιστα Windows 8-based notebooks που σχεδιάστηκε για την διάθεση των Windows 8 ήταν το Asus Taichi των 11.6 ιντσών με συνολικά δύο οθόνες, μία εκ των οποίων έρχεται εξοπλισμένη με δυνατότητες αφής.
Η αρχική διάθεσή του είχε προγραμματιστεί για τον Οκτώβριο αλλά μόλις τώρα το νέο notebook της Asus κάνει την εμφάνιση του στην αγορά, έπειτα από μερικές εβδομάδες καθυστερήσεων. Η νέα έκδοση του Taichi 31 φέρει διπλή οθόνη των 13.3 ιντσών και λειτουργεί ακριβώς όπως και ο προκάτοχός του.

Συγκεκριμένα η μία οθόνη δρα ως tablet όταν είναι κλειστή ενώ λειτουργεί ως συσκευή με δύο οθόνες που μπορούν να λειτουργούν μαζί ή και χωριστά όταν αυτή είναι ανοιχτή. Το συγκεκριμένο notebook εξοπλίζεται με επεξεργαστή Intel Core i7 ή i5 μαζί με ένα SSD drive και μια κάμερα των 5MP στο πίσω μέρος. Η διάρκεια της μπαταρίας του υπολογίζεται στις 7 ώρες με χρήση WiFi.

Δυστυχώς η Asus δεν προχώρησε στην ανακοίνωση της τιμής του, υπολογίζεται όμως αυτή να ξεπερνά κατά πολύ τα $899 του μικρότερου συγκριτικά Taichi 21.

 Site: neowin.net via insomnia
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template| Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TestingMetros - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger