Recent Post

Μπλοκάρουν το πορνό από τα δημόσια Wi-Fi

Τρίτη 30 Απριλίου 2013


Εκστρατεία για να απαγορεύσει το πορνό από τα δημόσια Wi-Fi ξεκινάει ο David Cameron προκειμένου να προστατεύσει τους ανηλίκους. Το φαινόμενοι οι νέοι να μπαίνουν στο ίντερνερ από δημόσια Wi-Fi και να παρακολουθούν πορνό έχει προκαλέσει ανησυχία στους γονείς που θέλουν να κλειδώσουν οι σελίδες για ενηλίκους από τα δημόσια Wi-Fi.

Ο πρωθυπουργός της Μεγάλης Βρετανίας θα ανακοινώσει το επόμενο διάστημα έναν κώδικα καλής συμπεριφοράς που θα ορίζει σε ποιες σελίδες θα επιτρέπεται να μπαίνει ο χρήστης των δημόσιων Wi-Fi.
Στόχος είναι το Wi-Fi σε καφετέριες, μουσεία και άλλα μέρη να είναι καθαρό και να μην υπάρχουν πορνό ιστοσελίδες και άλλα στοιχεία που δεν πρέπει να μπαίνουν οι έφηβοι.
Η Βρετανία έχει πολύ αυστηρό προφίλ στο ίντερνετ δίνοντας τη δική της μάχη για την προστασία των νέων. Παράλληλα η χώρα προσπαθεί να μειώσει την πειρατεία.
Ο ρυθμιστικός φορέας Ofcom σε μια προσπάθεια να καταπολεμήσει την πειρατεία στρέφεται ενάντια στους ίδιους τους χρήστες με το νόμο τριών χτυπημάτων που ισχύει σήμερα και στη Γαλλία.
Η αρχή υποχρεώνει τώρα τις εταιρείες τηλεπικοινωνιών όπως η BT, Virgin Media, Sky, O2 και TalkTalk να καταγράφουν ποιοι συνδρομητές τους κατεβάζουν παράνομα ταινίες και να τους προειδοποιούν.
Ο χρήστης που θα δεθεί 3 προειδοποιητικές κλήσεις θα πρέπει να πληρώσει το ποσό των 50.000 λιρών (62.497 ευρώ).
Σε περίπτωση που κάποιος θέλει να υποβάλλει ένσταση ενάντια στην προειδοποίηση θα πρέπει να πληρώνει το ποσό των 20 λιρών προκειμένου να γίνεται δεκτή ή ένστασή του.
Σήμερα 7.7 εκατομμύρια χρήστες στη Βρετανία κατεβάζουν παράνομα υλικό από το διαδίκτυο όπως ταινίες, μουσική κλπ. Η παράνομη ενέργεια των χρηστών κοστίζει στη βιομηχανία 219 εκατομμύρια λίρες από διαφυγόντα κέρδη.
ΠΗΓΗ: e-go.gr via newpost
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template| Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TestingMetros - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger