Recent Post

ZTE: Παρουσιάζει το Geek smartphone της με επεξεργαστή Intel Clover Trail+

Δευτέρα 15 Απριλίου 2013

Τον Φεβρουάριο του 2013, στην έκθεση Mobile World Congress, η ZTE δεν έχασε την ευκαιρία να μας αποκαλύψει τα σχέδιά της για περαιτέρω και πιο δυναμική εξάπλωση στην παγκόσμια αγορά μέσα στα επόμενα πέντε χρόνια.
Έπειτα από την ανακοίνωση του Grand Memo phablet καθώς και του entry-level Open στην έκθεση MWC, η εταιρεία δεν σταματά εδώ. Η τελευταία προσθήκη της στην επιτυχημένη, κατά πολλούς, σειρά smartphone συσκευών της, είναι ένα Android 4.2.2 Jelly Bean handset, γνωστό ωςGeek. Κορυφαίο χαρακτηριστικό της νέας συσκευής και ταυτόχρονα άξιο αναφοράς είναι ο επεξεργαστής Clover Trail+ Atom της Intel χρονισμένος στα 2.0GHz.

Το smartphone έρχεται επίσης εξοπλισμένο με οθόνη των 5.0 ιντσών με ανάλυση HD (1280x720px) που διαθέτει μάλιστα Gorilla Glass. Η κάμερα στο πίσω μέρος της συσκευής είναι των 8.0 MP, η μπροστινή των 1MP. Η μπαταρία του αγγίζει τα 2300mAh ενώ υπάρχει και η δυνατότητα ασύρματης φόρτισης. Στα πρόσθετα χαρακτηριστικά συγκαταλέγονται μνήμη RAM μεγέθους 1GB, 8GB εσωτερικής μνήμης ενώ υπάρχει και υποστήριξη για δίκτυα 4G (UMTS 900/2100). Τέλος τον κατάλογο των χαρακτηριστικών συμπληρώνουν τα a/b/g/n WiFi, A-GPS και Bluetooth 4.0.
Άγνωστη παραμένει σε αυτό το σημείο η τιμή της συγκεκριμένης συσκευής αλλά και η ημερομηνία κατά την οποία θα είναι διαθέσιμη.

Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template| Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TestingMetros - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger