Recent Post

Adjust Your Tracking: The Untold Story of the VHS Collector

Πέμπτη 23 Μαΐου 2013

Μπορεί κάποιοι να κάνουν εδώ και καιρό λόγο για το “θάνατο” του CD ή του DVD, ωστόσο υπάρχουν και εκείνοι που ο χρόνος κυλά ακόμα πιο αργά και τα περί “αφανισμού” σηκώνουν πολύ συζήτηση. Το Adjust Your Tracking: The Untold Story of the VHS Collector!, εστιάζει στην φανατική κοινότητα που λατρεύει ακόμα το VHS και που τα περί “παλαιότητας” του δεν τους λένε τίποτα. Στους αθεράπευτους συλλέκτες, που η μαύρη ταινία του VHS είναι ολόκληρος ο κόσμος τους.

Ο σκηνοθέτης Dan Kinem παρουσιάζει μία σειρά από συνεντεύξεις με (πολύ) λιγότερο γνωστούς ηθοποιούς, σκηνοθέτες και συλλέκτες του VHS, με όλους να εκφράζουν την αγάπη τους για το format, βγάζοντας σαφέστατα μία αθεράπευτη νοσταλγία, αλλά και έναανεξάρτητο πνεύμα που δεν το συναντάς συχνά πλέον. Σίγουρα θα έλεγε κάποιος πως απευθύνεται στους hardcore fans, αλλά ίσως είναι αυτό που χρειαζόμαστε περισσότερο για να έρθουν τα πράγματα στα ίσια τους. Πιο αφοσιωμένους και λιγότερο “ντεμί”…
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template| Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TestingMetros - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger