Recent Post

Ουάου… Πώς ένας παλιός πύργος ρολογιού μετατρέπεται σε ένα πανάκριβο ρετιρέ

Παρασκευή 3 Μαΐου 2013

Κάπου στο Brooklyn της Νέας Υόρκης, στην περιοχή Dumbo, ένας εμβληματικός πύργος ρολογιού μεταμορφώθηκε σε ένα εντυπωσιακό ρετιρέ. Προσφέρει πανοραμική θέα 360 μοιρών στην πόλη, κοιτάζοντας τη γέφυρα του Brooklyn και το Manhattan.


Χαρακτηριστικό του τα τέσσερα ρολόγια τα οποία έχουν παραμείνει στο τριώροφο διαμέρισμα, το οποίο είναι τριώροφο συνολικής έκτασης 633 τ.μ, διαθέτει δικό του ιδιωτικό ασανσέρ και μια εντυπωσιακή βεράντα με θέα στο Lower Manhattan, ενώ γι’ αυτό περισσότερα από τις περιγραφές μας μπορούν να σας πουν οι φωτογραφίες που βλέπετε στο θέμα.
Το ακίνητο διατέθηκε προς πώληση για πρώτη φορά το 2009 έναντι 25 εκατ. δολαρίων, ενώ το 2011 η τιμή του έπεσε στα 23,5 εκατ. δολάρια. Καθώς συνέχιζε να παραμένει απούλητο, το 2012 η ομάδα Real Estate του Corcoran το διέθεσε έναντι 19 εκατ. δολαρίων και τώρα η τιμή του πέφτει στα 18 εκατ. δολάρια. Τι λέτε, δεν είναι μία μοναδική ευκαιρία;

tower-clock-penthouse-02 
 
tower-clock-penthouse-03


tower-clock-penthouse-05


tower-clock-penthouse-07

digitallife
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template| Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TestingMetros - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger