Recent Post

Πρόταση στον Christopher Nolan για τον επόμενο James Bond

Τρίτη 21 Μαΐου 2013


Αρκετές φορές στο παρελθόν, ο πασίγνωστος σκηνοθέτης της τριλογίας του Batman και του InceptionChristopher Nolan, είχε εκφράσει ενδιαφέρον να σκηνοθετήσει ταινία της σειράς James Bond. Ο ίδιος μάλιστα έχοντας δηλώσει μεγάλος fan της, το περασμένο καλοκαίρι ανέφερε πως για να γίνει κάτι τέτοιο τα πράγματα θα πρέπει να είναι στη σωστή κατάσταση, την κατάλληλη στιγμή.

Πρόσφατες αναφορές της γνωστής εφημερίδας Daily Mail κάνουν λόγο πως ο Nolan, ειδικά μετά και την αποχώρηση του σκηνοθέτη Sam Mendes (Skyfall), δέχτηκε ήδη την πρώτη πρόταση να σκηνοθετήσει την 24η ταινία του Βρετανού πράκτορα και πως έχουν ήδη ξεκινήσει οι συζητήσεις με τους παραγωγούς του Skyfall, Barbara Broccoli και Michael G .Wilson. Παρ’ όλα αυτά ένα τέτοιο “πάντρεμα” φαντάζει αρκετά δύσκολο, καθώς ο γνωστός σκηνοθέτης έχει ήδη αναλάβει την ταινία Interstellar, η οποία θα κυκλοφορήσει το 2014, συν το γεγονός ότι ηMGM θέλει η κυκλοφορία του επόμενου James Bond να γίνει οπωσδήποτε μέσα στην επόμενη τριετία. Αν ο Nolan αναλάβει τελικά τη σκηνοθεσία του James Bond 24, σίγουρα θα είναι μία ενδιαφέρουσα περίπτωση, ωστόσο ο χρόνος του είναι αρκετά περιορισμένος, οπότε ίσως και να μην είναι ο κατάλληλος τη δεδομένη στιγμή. Φυσικά, καλύτερα απ΄όλους μας γνωρίζει μόνο ο ίδιος ο Nolan.

Παναγιώτης Λειβαδάρος
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template| Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TestingMetros - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger