Recent Post

Ξεκίνησαν τα γυρίσματα του Dawn of the Planet of the Apes

Τετάρτη 15 Μαΐου 2013


Νέα Ορλεάνη, Λος Άντζελες, 6 Μαΐου 2013. Η Twentieth Century Fox ανακοινώνει την επίσημη έναρξη γυρισμάτων της πολυαναμενόμενης ταινίας Dawn of the Planet of the Apes. Ο Andy Serkis μετά την επιτυχημένη και πολυσυζητημένη ερμηνεία στην προηγούμενη ταινία του διάσημου franchise, επιστρέφει ως Καίσαρας και πάλι, έχοντας δίπλα του διακεκριμένους ηθοποιούς, με την προσθήκη ειδικά του Gary Oldman να μας λέει πολλά.

Το story θέλει ένα συνεχώς αυξανόμενο “έθνος” γενετικά εξελιγμένων πιθήκων, με επικεφαλής τον περιβόητο Καίσαρα, να απειλείται από μια ομάδα ανθρώπων, οι οποίοι κατάφεραν να επιζήσουν από έναν θανατηφόρο ιό, που σάρωσε τα πάντα μια δεκαετία πριν. Παρότι αρχικά τα δυο στρατόπεδο δείχνουν διατεθειμένα να συζήσουν σε συνθήκες ειρήνης, στην πορεία αναγκάζονται να συγκρουστούν, προκειμένου να αναδειχθεί μονάχα ένας νικητής - και απόλυτος κυρίαρχος του πλανήτη Γη.
Ο Rupert Wyatt, σκηνοθέτης του εκπληκτικού Rise of the Planet of the Apes που έδωσε νέα πνοή στο franchise παραχώρησε τη θέση του στον Matt Reeves (Άσε το Κακό να Μπει, Cloverfield) επειδή θεώρησε πως το deadline του 2014 τον περιόριζε χρονικά. Όπως και να έχει πάντως η δημιουργική ομάδα των “WETA – Digital” – ήδη βραβευμένοι με Όσκαρ για τα υπέροχα οπτικά τους εφέ, μετά την καταπληκτική δουλειά που έκαναν στο Rise of the Planet of the Apes εργάζεται ήδη πυρετωδώς, προκειμένου να καταφέρει και αυτή τη φορά να αποδώσει τα πιο όμορφα φωτορεαλιστικά γραφικά. Η ταινία, της οποίας την πρώτη επίσημη φωτογραφία από τα γυρίσματα βλέπετε παραπάνω, αναμένεται να κυκλοφορήσει στις ελληνικές αίθουσες τον Μάιο του 2014, από την Odeon. Μέχρι τότε ας ξαναθυμηθούμε το πρόσφατο παρελθόν…
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template| Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TestingMetros - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger