Recent Post

Facebook: Πλήρως ανανεωμένη εφαρμογή για Windows Phone 8

Τετάρτη 1 Μαΐου 2013



Η πιο δημοφιλής εφαρμογή στις περισσότερες mobile πλατφόρμες, αυτή του Facebook, δε μπορούμε να πούμε ότι είχε την πιο κατάλληλη εκπροσώπηση στα Windows Phone.
Η Microsoft η οποία κατασκευάζει την εφαρμογή φαίνεται να θέλει να αλλάξει αυτή την πραγματικότητα παρουσιάζοντας σήμερα τη νέα έκδοση η οποία όμως θα διατεθεί αρχικά σε δοκιμαστικό στάδιο προκειμένου η εταιρεία να συγκεντρώσει και να λύσει τα προβλήματα πριν την τελική κυκλοφορία.

Η έκδοση 5.0 της εφαρμογής του Facebook προορίζεται μόνο για συσκευές με Windows Phone 8 ενώ η Microsoft έχει προσθέσει αρκετά χαρακτηριστικά που ζητούσαν οι χρήστες όπως υποστήριξη φωτογραφιών υψηλής ευκρίνειας, post sharing και το Facebook Timeline.
Δημοσιευμένη Εικόνα

Από τις σημαντικότερες αλλαγές είναι ο ανασχεδιασμός της εφαρμογής στον οποίο μάλιστα βλέπουμε και κοινά στοιχεία στο περιβάλλον από εφαρμογές του Facebook στην πλατφόρμα του iPhone και Android όπως το Pull to Refresh αλλά και το κρυφό μενού μόλις σύρουμε προς το δάκτυλο μας προς τα δεξιά.

Μέχρι την κυκλοφορία της τελικής έκδοσης, θα είναι δυνατή η ταυτόχρονο εγκατάσταση της παλιάς με τη νέα έκδοση της εφαρμογής του Facebok την οποία μπορείτε να κατεβάσετε από τον παρακάτω σύνδεσμο.

 Download: Facebook Beta (για Windows Phone 8)
 Site: Windows Phone Blog via insomnia
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template| Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TestingMetros - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger