Recent Post

Στο Google I/O θα παρουσιαστεί το Android v4.3 Jelly Bean. Ίσως να μην δούμε “Key Lime Pie”

Δευτέρα 6 Μαΐου 2013


Μόνο μερικές μέρες έμειναν έως το Google I/O και οι φίλοι του Android ανυπομονούν να δουν τι νέο θα φέρει η επόμενη έκδοση του δημοφιλούς λειτουργικού συστήματος. Σε αντίθεση με τις φήμες που κυκλοφόρησαν, το πιθανότερο είναι η Google να μην ανακοινώσει το Android v5.0 Key Lime Pie.
H Google θα αποκαλύψει πάντως όλα τα νέα χαρακτηριστικά και τις βελτιώσεις της έκδοσης Android v4.3 Jelly Bean. Ένα log που εξασφάλισε το Android Authority, αποκαλύπτει ορισμένες από τις συσκευές που θα μπορούν να “τρέξουν” την πλέον σύγχρονη έκδοση του Jelly Bean.

Το log αποκαλύπτει ότι την νέα έκδοση του Jelly Bean θα μπορούν να “τρέξουν” τα Nexus 4, Galaxy Nexus, Nexus 7 και Nexus 7 ενώ επίσης βλέπουμε και μία συσκευή της Huawei, τοU8819 που δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί αλλά και ένα low-end κινητό της Pantech, το Breakout (ADR8995). Το Pantech Breakout διαθέτει single-core επεξεργαστή στο 1GHz και512MB RAM.
Aν λοιπόν αυτού του είδους η συσκευή αποδίδει ικανοποιητικά με το Android v4.3 τότε είναι πολύ πιθανό, να δούμε πολλές συσκευές, και χαμηλού κόστους, να δέχονται την σχετική έκδοση του λειτουργικού συστήματος.

**κλικ για μεγένθυση**
android43_2
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template| Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TestingMetros - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger