Recent Post

Παίζει και offline το Xbox Next (;)

Τετάρτη 8 Μαΐου 2013

 
To για πολλούς εφιαλτικό σενάριο το νέο Xbox να απαιτεί σύνδεση στο ιντερνέτ για να δουλέψει, φαίνεται πως δεν θα γίνει πραγματικότητα. Σύμφωνα με το συνήθως αξιόπιστο Ars Technica, η Microsoft πρόσφατα ενημέρωσε όλους τους υπαλλήλους της που ασχολούνται με τον σχεδιασμό του Xbox Next, ότι το σύστημα δεν χρειάζεται να είναι υποχρεωτικά online για να τρέχει παιχνίδια, αντίθετα με τις φήμες που κυκλοφορούν όλον αυτό τον καιρό. Η κίνηση αυτή της εταιρείας είναι περίεργη, για διάφορους λόγους, και μπορεί να οφείλεται σε ενημέρωση των υπαλλήλων για αλλαγή στρατηγικής.

 Όπως ακούγεται, στην Microsoft υπάρχουν υπέρμαχοι αλλά και πολέμιοι του υποχρεωτικού online, και ο πρόσφατος χαμός με τα ατυχή σχόλια του -πρώην πλέον- creative director Adam Orth, μπορεί οδήγησε σε στροφή 180 μοιρών για το θέμα. Το Xbox Next θα αποκαλυφθεί στις 21 Μαϊου. Εσείς τι βλέπετε να γίνεται τελικά;
 
game20.
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template| Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TestingMetros - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger