Recent Post

Xbox One: Always online έστω μία φορά τη μέρα

Τετάρτη 22 Μαΐου 2013


Η Microsoft το ομολόγησε και..."άναψε φωτιές!"
Μέχρι στιγμής γνωρίζουμε βάση των πρώτων φημών, ότι το Xbox One δεν θα απαιτεί διαρκώς online σύνδεση στο Internet για να παίξετε ένα single-player παιχνίδι.
Τι θα συμβεί όμως πρακτικά για όσους δεν διαθέτουν Internet; Θα μπορείτε δηλαδή να παίξετε ένα παιχνίδι χωρίς να έχετε Internet για αρκετές ημέρες; Η απάντηση είναι "Όχι" σύμφωνα με τον εμπορικό αντιπρόεδρο της Microsoft, Phil Harrison, ο οποίος δήλωσε πριν από λίγο στο Kotaku.com "Δε θα χρειάζεται να είστε διαρκώς συνδεδεμένοι, απλά το Xbox One θα απαιτεί σύνδεση στο Internet, τόσο για το ξεκινημά του όσο και ανά διαστήματα ενώ θα λειτουργεί ώστε να κάνει το απαραίτητο update με το Xbox Live".
Στην κρίσημη ερώτηση "Πόσο συχνά θα απαιτεί να είστε συδεδεμένοι;" ο Harrison απαντά: "Αν παίζετε κάποιο single-player game ή βλέπετε ταινία θα συνεχίζετε ακόμα κι αν πέσει το Internet" όμως ο Stephen Totilo, αρχισυντάκτης του Kotaku, είχε την ερώτηση-κλειδί: "Θα χρειαστεί δηλαδή να συνδεόμαστε έστω π.χ. μία φορά την ώρα ή κάτι τέτοιο; Η εστω ανά εβδομάδα;" Ο Harrison λοιπόν απάντησε "Πιστεύω ότι θα πρέπει να συνδεθείτε μία φορά ανά 24 ώρες".
Αυτό απαντά πολλά ερωτήματά σας. Ναι μεν κάθε σπίτι έχει Internet, αλλά απ' την άλλη σε περίπτωση που για διάφορους λόγους δεν έχετε πρόσβαση στο Internet για κάποιες ημέρες ή θέλετε να πάρετε μαζί σας την κονσόλα στο εξοχικό για διακοπές και εκεί η πρόσβαση στο Internet είναι αδύνατη, πρακτικά δεν θα μπορείτε να παίξετε με το Xbox One!
Ύστερα από τις πληροφορίες που θέλουν την Microsoft να ζητάει χρήματα για τα μεταχειρισμένα games, η προαπαιτούμενη online σύνδεση είναι άλλο ένα θέμα που θα συζητηθεί! Φυσικά θα αναμένουμε την επίσημη ανακοίνωση της Microsoft στο θέμα αυτό.

Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template| Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TestingMetros - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger