Recent Post

Νέα δωρεάν εφαρμογή στο App Store! Ένας διαδικτυακός χρηστικός οδηγός πόλης

Τετάρτη 10 Απριλίου 2013

Από την Τρίτη 9 Απριλίου, είναι διαθέσιμη δωρεάν για τους χρήστες συσκευών iOS η νέα εφαρμογή mySeeties. Πρόκειται για τον πληρέστερο οδηγό πόλεων για τον τουρισμό, τα μουσεία και τα μνημεία, την εστίαση, τη διασκέδαση, τα εμπορικά καταστήματα, τις επιχειρηματικές και πολιτιστικές δράσεις.
Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη σε 8 γλώσσες (Ελληνικά, Αγγλικά, Γερμανικά, Γαλλικά, Ρώσικα, Βουλγάρικα, Σέρβικα, Τούρκικα). Οι χρήστες, οι οποίοι μπορούν να κατεβάζουν την εφαρμογή εντελώς δωρεάν στις συσκεύες τους μέσω του App Store. Μέσω της εφαρμογής, έχουν τη δυνατότητα έξυπνης αναζήτησης με λέξεις-κλειδιά (keywords) προκειμένου να διευκολυνθούν στον εντοπισμό των πληροφοριών που αναζητούν.
Το περιεχόμενο ανανεώνεται καθημερινά και περιλαμβάνει, επίσης, χάρτες με αναλυτικές οδηγίες πρόσβασης για όλα τα σημεία ενδιαφέροντος και τις επιχειρήσεις που οι χρήστες επιθυμούν να επισκεφτούν.
Ήδη η εφαρμογή είναι ενεργή για τη Θεσσαλονίκη (mythessaloniki) και ακολουθούν σε πρώτο χρόνο η Χαλκιδική, η Μύκονος, η Αθήνα, το Ντουμπάι, η Πράγα, το Λονδίνο και η Μόσχα. Στόχος μας είναι οι χρήστες να έχουν στη διάθεσή τους μία ευρεία γκάμα προτάσεων και επιλογών, όπως η δυνατότητα εγγραφής σε υπενθυμίσεις για μελλοντικά event και η λήψη μηνυμάτων από τις επιχειρήσεις για προσφορές ή εκδηλώσεις. Όραμα μας είναι η δημιουργία ενός παγκόσμιου brand name, το οποίο θα ταυτιστεί με τη έννοια του οδηγού πόλης για τουρίστες και μόνιμους κατοίκους, ενώ μεταγενέστερα θα παρέχει στους χρήστες και τη δυνατότητα αγοράς προϊόντων και υπηρεσιών μέσω της εφαρμογής.
Οι χρήστες των κινητών συσκευών iOS, μπορούν να αναζητήσουν την εφαρμογή mythessaloniki και να την κατεβάσουν δωρεάν απευθείας από το App Store ή ακολουθώντας το παρακάτω link.
App Store: mySeeties
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template| Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TestingMetros - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger