Recent Post

#bloodstrawberries Το WordPress blog δράσης για μία άθλια υπόθεση

Παρασκευή 19 Απριλίου 2013



Δεν χρειάζεται να μάθετε από εμάς τι συνέβη στη Μανωλάδα Ηλείας και πιο συγκεκριμένα, σε μία μονάδα καλλιέργειας φράουλας εκεί. Η είδηση έχει κάνει τον γύρο όλου του κόσμου και είναι το πολλοστό επεισόδιο που μας έχει κάνει πρωτοσέλιδο για όλους τους λάθος λόγους.
Ένα WordPress blog έχει στηθεί για ενημέρωση σε σχέση με τις εξελίξεις που υπάρχουν και αφορούν το γεγονός, διαθέτει οπτικοακουστικό υλικό και καταγράφει τις δημοσιεύσεις στον διεθνή ηλεκτρονικό τύπο για το περιστατικό της Μανωλάδας.
Δημοσιεύει τις επίσημες ανακοινώσεις των αλυσίδων super market που συνεργάζονται με τον συγκεκριμένο παραγωγό, αλλά και λειτουργεί σαν πλατφόρμα αποστολής email διαμαρτυρίας για όλους εκείνους που θέλουν να επισημάνουν στις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις με τον συγκεκριμένο παραγωγό, την αντίρρησή τους να διαθέτουν προϊόντα του.
Μπορείτε να το αναζητήσετε εδώ με την ευχή να μην δούμε ποτέ ξανά, περιστατικά κακοποίησης, εκμετάλλευσης και δουλείας ανθρώπων στην Ελλάδα του 2013. Περιστατικά που υποδηλώνουν ένα πολιτισμό που έχει τελειώσει εδώ και 100άδες χρόνια, αλλά και έναν κρατικό μηχανισμό ελέγχου που είναι ανύπαρκτος.
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template| Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TestingMetros - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger