Recent Post

Pod2g: Αν η Apple κυκλοφορήσει το iOS 6.2, θα δημιουργήσουμε το jailbreak του

Παρασκευή 19 Απριλίου 2013


Σύμφωνα με τον pod2g, τον Γάλλο χάκερ, ο οποίος είναι υπεύθυνος για την ανακάλυψη διαφόρων exploits που χρησιμοποιούνται σε iOS jailbreakεργαλεία, ίσως τελικά να υπάρχει ένα νέο jailbreak πριν από την κυκλοφορία του iOS 7.
Μερικά από τα πιο αξιόλογα ονόματα της iOS jailbreak σκηνής ήταν παρόντες στο συνέδριο για την ασφάλεια Hack in the Box που έγινε στο Άμστερνταμ, συμπεριλαμβανομένων των David Wang (@ planetbeing), Nikias Bassen (@pimskeks) και του διάσημου χάκερ γνωστό με το ψευδώνυμο Pod2g (Cyril).
Σε ερώτηση που του έγινε σχετικά με τις προθέσεις τους όσον αφορά τα μελλοντικά jailbreaks και για το αν θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι την κυκλοφορία του iOS 7, ο Pod2g δήλωσε ότι «Δεν θα κυκλοφορήσουμε κανένα jailbreak μέχρι την επόμενη σημαντική έκδοση». Προφανώς, υπάρχει μια γενική παρανόηση εδώ διότι, η ομάδα που βρίσκεται πίσω από τη δημιουργία των jailbreaks, γνωστή και ως evad3rs, είναι έτοιμη να αναλάβει τη δημιουργία του jailbreak για το iOS 6.2, αν η Apple αποφασίσει να το κυκλοφορήσει επίσημα.
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template| Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TestingMetros - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger