Recent Post

Η αστεία πλευρά του Cyber Sex!

Πέμπτη 11 Απριλίου 2013

Από την αρχή θέλω να ξεκαθαρίσω πως υποστηρίζουμε το face to face sex ή body to body σεξ είτε όπως αλλιώς το προτιμάτε, το «από κοντά» με λίγα λόγια. Ωστόσο είναι αρκετές οι περιπτώσεις που δε θα μπορείτε να το έχετε είτε γιατί ο σύντροφός σας είναι μακρυά είτε γιατί έχετε κάψες και θέλετε να εκτονωθείτε κάπως. 
Τότε μία λύση είναι και το cyber sex. Εκτός ότι υπάρχουν διάφοροι κίνδυνοι, στους οποίους δε θα επεκταθώ γιατί είστε μεγάλα παιδιά, ξέρετε πως να προστατεύεστε, υπάρχουν και οι αστείες εκδοχές κατά τη διάρκεια του cyber sex. Για να δούμε ποια είναι εκείνα που το κάνουν αστείο και λιγάκι awkward:
1. Καθώς είσαι συνδεδεμένος και έχεις αρχίσει να μπαίνεις στο πετσί της φάσης, συνειδητοποιείς ότι ξέχασες να κλειδώσεις, όμως το καταλαβαίνεις αργά, όταν έχει ανοίξει ήδη η μάνα σου, έχει μπει μέσα, σε έχει δει και βρίσκεσαι από πάνω της κάνοντάς της αέρα.
2. Λογικό είναι πάνω στη φούντωση να κάνεις ηχητικά εφέ. Αν μένεις μόνος/η σου κομπλέ. Αν μένεις με συγκάτοικο να ξέρεις πως σε έχει περάσει για σχιζοφρενή ότι μιλάς μόνος/η σου. Είναι σαν εκείνο το τραγούδι της αοιδού που έλεγε «όταν εργάζεσαι ούτε φαντάζεσαι τι κάνω μόνη μου μες στο σαλόνι μου», κάπως έτσι. (Δεν κολλούσε και πολύ αλλά ήθελα να το πω!).
3. Να έχεις γδυθεί, έτοιμα τα πάντα και πας να κάνεις την κλήση μέσω Skype και καταλάθος πατάς σε λάθος επαφή. Και στο σηκώνει. Και του σηκώνεται. Και άντε κάτσε να εξηγήσεις.
4. Αν επικοινωνείς με έναν τελείως άγνωστο και γουστάρεις να κάνεις cyber sex μαζί του κι αν έχει προηγηθεί η ανταλλαγή γυμνών φωτογραφιών, σκέψου να ανοίξει την κάμερα και τα προσόντα να μην πλησιάζουν καν σε εκείνα που σου έστειλε. Ξενέρωμα με τη μία!
5. Σιγουρευτείτε ότι στο background δε θα υπάρχουν κούκλες στολισμένες σε ράφια, λούτρινα αρκουδάκια και ότι άλλο μη σεξουαλικό, κατάλοιπο της παιδικής σας ηλικίας ακόμη δεν έχετε ξεφορτωθεί.
neolaia
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template| Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TestingMetros - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger