Recent Post

Τα πρώτα τηλεοπτικά spots του Samsung Galaxy S4 (συν ένα infographic)

Πέμπτη 11 Απριλίου 2013


Καθώς η ημερομηνία κυκλοφορίας του Samsung Galaxy S4 στις περισσότερες αγορές (και στην ελληνική) πλησιάζει, η κορεατική εταιρεία έχει ετοιμάσει τα πρώτα διαφημιστικά spotsγια τη συσκευή, τόσο για προβολή στην τηλεόραση όσο και online.

Έτσι, στο κανάλι της Samsung Ολλανδίας έχουν ανέβει τρία νέα σύντομα σποτάκια, τα οποία επικεντρώνονται όχι στο σύνολο των χαρακτηριστικών της συσκευής, αλλά σε τρεις νέες λειτουργίες της και, συγκεκριμένα, το Sound & Shot, το Group Play και το S Translator.
Μία τέταρτη (πιο γενική) διαφήμιση, που απευθύνεται στο αγγλικό κοινό, δίνει από την πλευρά της έμφαση στη σχεδίαση, αλλά και τα φυσικά χαρακτηριστικά του Galaxy S4, και μπορείτε να τη δείτε εδώ.
Επιπρόσθετα, οι Κορεάτες έδωσαν στη δημοσιότητα και ένα άκρως ενημερωτικό infographicσχετικά με τους αισθητήρες της νέας τους πρότασης, το οποίο είναι άκρως περιγραφικό και ενδιαφέρον.
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template| Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TestingMetros - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger