Recent Post

H HP υποδέχεται νωρίς το Πάσχα με happenings και δώρα στο The Mall Athens

Σάββατο 27 Απριλίου 2013


Στον τρίτο όροφο του The Mall Athens μπορείτε μέχρι τις 30 Απριλίου να επισκεφθείτε το περίπτερο της ΗΡ, 15:00 - 21:00 τις καθημερινές και 11:00 - 21:00 το Σάββατο και να δείτε συναρπαστικά νέα προϊόντα.

Οι επισκέπτες του περιπτέρου θα έχουν επίσης την ευκαιρία να συμμετάσχουν σεκλήρωση για έναν εκτυπωτή 5525 e-All-in-One της σειράς Ink Advantage. Χρησιμοποιήστε λοιπόν το υβριδικό notebook Envy X2 και το Pavilion Sleekbook Touchsmart για να δηλώσετε συμμετοχή και να γράψετε την αφιέρωσή σας, και στη συνέχεια τυπώστε τη συμμετοχή σας στους απίστευτα γρήγορους 5525 e-All-in-One και 4625 e-All-in-One.

Ο διαγωνισμός θα ολοκληρωθεί το Σάββατο 27 Απριλίου και ο νικητής θα ανακοινωθεί από τον Ρυθμό 9,49, στην εκπομπή της Κατερίνας Ζαρίφη και του Δημήτρη Ουγγαρέζου που θα μεταδοθεί ζωντανά 12.00 – 15.00 από τον περίπτερο της ΗΡ.

Οι εκτυπωτές της νέας σειρά HP Ink Advantage επιτρέπουν την εκτύπωση διπλάσιου αριθμού σελίδων με το ίδιο κόστος, καθιστώντας την ποιοτική εκτύπωση πιο προσιτή για τους οικιακούς χρήστες. Επιπλέον, με την υπηρεσία wireless direct printing μπορείτε να εκτυπώσετε από οποιαδήποτε mobile συσκευή, στέλνοντας απλά ένα mail στη διεύθυνση του εκτυπωτή, χωρίς να απαιτείται η χρήση Η/Υ.

Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template| Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TestingMetros - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger