Recent Post

O Μαραθώνιος της Bοστώνης έγινε web videogame! video)

Παρασκευή 26 Απριλίου 2013


Σοκαριστικές σκηνές! Ο παίκτης αν χάσει χάνει και το πόδι του...


Δεν έχουν περάσει παρά μόνο λίγες ημέρες από την “μαύρη” ημέρα του μαραθωνίου της Βοστώνης και κάποια “αρρωστημένα” μυαλά θέλησαν να εκμεταλλευτούν το γεγονός με τον χειρότερο τρόπο δημιουργώντας ένα web videogame βασισμένο στο μακελειό της Αμερικής από την βομβιστική επίθεση...
Το videogame έχει τίτλο «Μαραθώνιος της Βοστώνης: Τρόμος στους δρόμους» και είναι της γνωστής εταιρείας Lolokaust.
Το τραγικό παιχνίδι ξεκινά, με τον παίκτη να είναι ένας άνθρωπος που τρέχει στον Μαραθώνιο και προσπαθεί να αποφύγει χύτρες που πετούν τον αέρα λίγο πριν εκραγούν, με κηλίδες αίματος αποτυπωμένες στο δρόμο και άνθρωποι να χειροκροτούν!
Εάν ο «δρομέας» καταφέρει και γλιτώσει από τις βόμβες εμφανίζεται ένα μήνυμα που λέει «συγχαρητήρια επέζησες από τον Μαραθώνιο της Βοστώνης», ενώ σε διαφορετική περίπτωση καταλήγει ακρωτηριασμένος και στην οθόνη εμφανίζεται ένας άνδρας σε καροτσάκι, που παραπέμπει σε μία πραγματική σοκαριστική φωτογραφία του ακρωτηριασμένου νεαρού κι ένα μήνυμα που γράφει… «Την πάτησες .Θα έχεις περισσότερη τύχη τον επόμενο χρόνο»!
Όπως ήταν φυσικό πολλές διαμαρτυρίες έχουν ξεσπάσει,ενώ η κατακραυγή του videogame από του χρήστες του διαδικτύου και του gamers είναι ήδη εμφανής...
Τα σχόλια περισσεύουν...
Δείτε το βίντεο με το trailer του παιχνιδιού και θα καταλάβετε...
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template| Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TestingMetros - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger