Recent Post

HTC: Δεν θα υπάρξει Nexus έκδοση του One

Πέμπτη 16 Μαΐου 2013

Μπορεί η Google να ανακοίνωσε πως πολύ σύντομα θα κάνει την εμφάνιση της μια έκδοση του Galaxy S4, της καινούργιας ναυαρχίδας της Samsung, η οποία θα κάνει χρήση της stock έκδοσης του Android, κάτι που σημαίνει πως δεν θα είναι εξοπλισμένη αυτή με όλο το επιπρόσθετο software της Samsung και πως ουσιαστικά θα αποτελέσει ένα νέο μέλος της οικογένειας των Nexus, ένας άλλος κατασκευαστής έκανε γνωστό πως δεν σκοπεύει να πάρει μέρος σε αυτό το «project».



Μιλάμε φυσικά για την HTC και τη δική της ναυαρχίδα, το One. Σύμφωνα λοιπόν με τον Jeff Gordon, εκπρόσωπο της κατασκευάστριας από τη Ταϊβάν, η HTC δεν έχει επί του παρόντος στα σχέδια της μια «Nexus» έκδοση του One, κάτι που σημαίνει πως δεν θα δούμε έκδοση του smartphone αυτού χωρίς το επιπρόσθετο λογισμικό της HTC και με τα «καλούδια» που συνηθίζουν να έχουν τα smartphones που μπαίνουν κάτω από το brandname των Nexus (με τον έναν ή τον άλλον τρόπο).

Εσείς, θα θέλατε να δείτε ένα «One Nexus» κάποια στιγμή στο μέλλον;

[via] via myphone
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template| Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TestingMetros - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger